De eerste beelden van King Charles: nieuwe vorst vertrekt naar Londen voor eerste toespraak als koning

Charles heeft Balmoral Castle verlaten en is onderweg naar Londen. Op beelden is te zien hoe de koning aankomt op de luchthaven van het Schotse Aberdeen en per privéjet naar de hoofdstad wordt gevlogen. Daar zal hij om 19.00 uur voor het eerst het Britse volk toespreken als koning. Bekijk hier wat er de komende uren en dagen nog staat te gebeuren na het overlijden van Queen Elizabeth (96).

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.