Vladimir Poetin met zijn dochters Katerina en Maria.
Volledig scherm
PREMIUM
Vladimir Poetin met zijn dochters Katerina en Maria. © Getty

De dochters van Poetin. Wie zijn zij? En waarom dragen ze niet de achternaam van hun vader?

De sancties van het Westen treffen ook de twee dochters van Vladimir Poetin, Katerina en Maria. Decennialang waren zij publiekelijk onzichtbaar. Wie zijn zij? Welke band hebben zij met hun vader? En waarom hebben zij er nooit voor gekozen de achternaam van hun vader te dragen?

15 reacties

 • geert francier

  1 maand geleden
  De kinderen van de wereld weten het ook niet meer .
 • Jan Vannuffelen

  1 maand geleden
  Freddie Lamers, inderdaad, die kunnen er niets aan doen, maar al die mensen in Oekraïne ook niet. Laat die zot maar eens voelen wat zovele onschuldige mensen door zijn toedoen ook moeten meemaken. Ik heb nog nergens gelezen dat ze de daden van hun vader afkeuren, dat zou toch wel het minste zijn zeker.
 • Didi Bellens

  1 maand geleden
  Inderdaad zijn dochters profiteren van de slechtheid van hun papa en dus weten ze wel heel goed waar het geld vandaan komt. Geen compassie met hen.
 • Freddy GODDAERT

  1 maand geleden
  Gefrustreerd omdat hij nooit een zoon heeft gekregen,dienen dwerg,de vraag is ook zijn die dochters wel van hem...
 • Freddie Lamers

  1 maand geleden
  Wat kunnen die dochters daar nou aan doen wat de vader nu uit steekt of in het verleden heeft gedaan. In Nederland hebben ze zelfs een koningin die dochter is van een minister die tijdens het schrikbewind van Jorge Videla een functie had.
 1. Amnesty hekelt racisme in Litouwse migrantenopvang: warm welkom voor Oekraïners, schending mensenrechten van andere vluchtelingen

  Amnesty hekelt racisme in Litouwse migranten­op­vang: warm welkom voor Oekraïners, schending mensenrech­ten van andere vluchtelin­gen

  De Litouwse autoriteiten hebben duizenden migranten en vluchtelingen willekeurig vastgehouden in gemilitariseerde centra, waar ze werden onderworpen aan onmenselijke omstandigheden, foltering en andere vormen van mishandeling. Dat blijkt vandaag uit een rapport van Amnesty International. Hoe deze mensen behandeld zijn, staat in schril contrast met de opvang van mensen uit Oekraïne, aldus de mensenrechtenorganisatie.