Arnold Schwarzenegger in zijn videotoespraak over de bestorming van het Capitool
Volledig scherm
PREMIUM
Arnold Schwarzenegger in zijn videotoespraak over de bestorming van het Capitool © RV

“De dag dat Arnold Schwarzenegger president werd”: gaan er grootse plannen schuil achter verzoenende speech?

Dertig miljoen keer was ze vanochtend al bekeken, de toespraak waarin Arnold Schwarzenegger de bestorming van het Capitool vergeleek met de Kristallnacht van de jaren dertig, toen de nazi’s hun ware aard lieten zien. De acteur was altijd een Republikein — en zelfs een goede vriend van Rudy Giuliani — maar bestempelt Trump nu als “de slechtste president ooit”. Wil hij zelf misschien nog in het Witte Huis geraken?

30 reacties

 • Lizy Janssens

  2 weken geleden
  Arnold kan nooit president van de VS worden. Daarvoor moet hj in de VS geboren zijn.
 • Luc Deville

  2 weken geleden
  Schwarzenegger zegt de waarheid en niets dan de waarheid. Vele slachtoffers van Kristallnacht draaien zich om in hun graf als ze zien welk soort mensen betrokken waren bij de bestorming van het Capitool en dat voor iemand die een Joodse schoonzoon heeft en gesteund wordt door een groot deel van de Joodse leiders.. Het enige verschil met toen is dat er nu ook clowns en pure relschoppers bij betrokken waren.
 • Sven Vanlierde

  2 weken geleden
  Ik heb dat altijd een sympathieke gevonden, maar dat wil nog niet zeggen dat hij een goede president zou zijn, niemand is perfect en iedereen maakt fouten, maar trump heeft het wel heel bont gemaakt en slecht gedaan jammer genoeg, want met de juiste mentaliteit had die veel kunnen veranderen.
 • piet devlieger

  2 weken geleden
  Schwarzenegger is vaak omschreven geweest als de slechtste gouverneur van California ooit. De vergelijking met de Kristallnacht is een slag in het gezicht van de slachtoffers van die Kristallnacht - dat net hij dat niet inziet is heel vreemd. President worden van de US kan hij niet, daarvoor moet je in de US geboren zijn. Trouwens, politici van 70 jaar en ouder, zoals Trump, Biden, Pelosi - dat klopt toch niet ? Die hebben geen voeling met de gewone mensen en zijn eenvoudig te oud voor die job.
 • Laurent Van De Velde

  2 weken geleden
  Qua beleid was Trump één van de beste presidenten. Een cursus publiekelijk spreken had hem wel geen slecht gedaan. En vergeet zeker niet dat werkelijk alles en iedereen tegen hem was, geen enkele president heeft ooit zoveel tegenstand moeten verdragen.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen