Archiefbeeld. Franse soldaat in Mali. België ziet af van het engagement om dit jaar nog 250 militairen naar Mali te sturen als onderdeel van de Europese taskforce Takuba.
Volledig scherm
Archiefbeeld. Franse soldaat in Mali. België ziet af van het engagement om dit jaar nog 250 militairen naar Mali te sturen als onderdeel van de Europese taskforce Takuba. © AFP

De Croo: "Belangrijkste doelstelling om in Mali terug te keren naar democratische orde"

Voor premier Alexander De Croo (Open Vld) is het prioritair om in Mali terug te keren naar de democratische en grondwettelijke orde. Dat zegt hij naar aanleiding van het overleg over de situatie in de Sahel in Parijs, dat woensdagavond plaatsvindt op uitnodiging van de Franse president Emmanuel Macron.

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.