David Cameron
Volledig scherm
David Cameron © EPA

David Cameron zadelde zijn land op met brexitsaga. Nu verdient hij tot 140.000 euro per uur

Het was David Cameron die in juni 2016 een referendum organiseerde waarna de brexitsaga begon. Na het besluit van de Britten om de EU te verlaten, zette de toenmalige premier een stap opzij en verdween van het politieke toneel. Maar hij moet geen boterham minder eten. Hij heeft zijn professionele leven een nieuwe lucratieve invulling gegeven.

86 reacties

 • Erwin Fiers

  2 jaar geleden
  Erwin Van Roy.De jaren '60 waren idd.beter.Het hangt ervan af in welke sector je werkte.Ik ken mensen die jarenlang gezwoegd hebben in de ongezonde textielsector en die nu moeten betalen voor gezinnen.En dat is de schuld van o.a. van de sossen door de huishuurwetten aan te passen.En nog slechte wetten die goedgekeurd zijn door de staat.Wat men nu "sociale"woningen noemt.Sommigen gaan toch wel erg kort door de bocht.Typisch als je nooit luistert naar je medemens.
 • Jean West

  2 jaar geleden
  Toespraak Obama 400.000 dollar. Toespraak Clinton in 2011 600.000 dollar voor een speech in het Friese Achlum Nederland. Ze doen het toch allemaal.
 • Erwin Van Roy

  2 jaar geleden
  Maraia Ceraia en zijn de prijstijgingen de fout van de politiekers. Ik dacht het niet. Maar ik kan u wel vertellen dat mibn ouders mij vroeger niet konden geven dan wat ik vandaag aan men kinderen kan geven. Maar om te stellen dat producten maal 40 zijn gegaan dan ben je toch zeer goed gelovig. Het probleem is dat dd meeste klagers de vouden jaren 60 hebben meegemaakt. Waar de lonen plots de lucht inschoten maar de producten op dezelfde prijs bleven.
 • Willy De Vidts

  2 jaar geleden
  De niet-Eurolanden Zwitserland en Zweden presteren presteren economisch honderd maal beter dan de landen onder de dictatuur van de EU. Het VK heeft de meest gulle sociale zekerheid van de wereld en daarom zijn reeds o.a. 3 miljoen Polen naar daar getrokken, een deel om er te werken, maar de meerderheid om er geld binnen te halen en daarmee een villa in Polen te bouwen. Het vrij verkeer van personen is de oorzaak van de Brexit. En wij beseffen nog altijd niet dat ook wij overrompeld worden.
 • Jan Van de Velde

  2 jaar geleden
  Er is geen enkele reden om een politicus te verwijten de uitslag van een referendum te hebben opgevolgd (dat heet 'democratie') en er is er ook geen om hem te verwijten een nieuwe richting te geven aan zijn leven door gebruik van zijn politieke ervaringen (dat is vrijheid van ondernemen). Dat hebben o.m. Jimmy Carter en Barack Obama ook gedaan. Het volstaat dat ze belastingen betalen op hun nieuwe inkomsten.
 1. “Fier op wat we gedaan hebben”: ontvoerders van Mia (8) zijn complotdenkers die sociale diensten als instituut voor pedofilie zien
  Frankrijk
  7

  “Fier op wat we gedaan hebben”: ontvoer­ders van Mia (8) zijn complotden­kers die sociale diensten als instituut voor pedofilie zien

  In Frankrijk is er voorlopig nog geen spoor van het ontvoerde meisje Mia (8). De speurders houden ernstig rekening met de piste dat haar moeder met haar naar het buitenland gevlucht is. De drie mannen die de kidnapping uitvoerden, zitten intussen wel achter slot en grendel. Allen behoren ze tot het milieu van complotdenkers. In onderlinge berichten dreigden ze er onder meer mee vaccinatiecentra op te blazen en... kinderen te ontvoeren. “We zijn fier op wat we gedaan hebben”, klinkt het in hun verhoor. Sociale diensten zien ze eerder als een instituut voor pedofilie.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"