Davids dochter Karen deelde een foto van de beschutting op sociale media.
Volledig scherm
Davids dochter Karen deelde een foto van de beschutting op sociale media. © SWNS

David (87) breekt bekken en moet 15 uur op ambulance wachten: met paraplu’s en voetbalgoal bouwen zijn kinderen een beschutting

EngelandMaandagavond maakte de 87-jarige David Wakeley een lelijke val op zijn terras in Cornwall. De Engelsman liep onder andere breuken aan bekken en ribben op. De hulpdiensten werden gealarmeerd, maar pas een dag later werd de hoogbejaarde man door een ziekenwagen opgehaald. Zijn familie is woedend. “We bleven bellen om te vragen waar de ambulance bleef, maar werden steeds afgewimpeld”, klaagt zoon Phil (58).

13 reacties

 • Jürgen Mouton

  5 maanden geleden
  Politici hebben echt hun best gedaan, om de ganse westerse maatschappij, de ziekenzorg, en alle sociale bescherming naar de knoppen te helpen, zoals hun WEF bazen wensten. Proficiat politici, Klaus zal trots zijn op jullie.
 • Walter De Weirdt

  6 maanden geleden
  Zelfs 25 jaar geleden was een wachttijd van 4 uur op de afdeling spoedgevallen niet ongewoon in het V.K.
 • peter destoop

  6 maanden geleden
  "in een modern land, daar zeg je het Martin van Praag. Engeland is een schim van zichzelf geworden en zakt dieper en dieper weg. Met dank aan johnson en farrage.
 • Lisa Carpentier

  6 maanden geleden
  Toch onvoorstelbaar hier in onze ultra “beschaafde” wereld…
 • Kevin Cunningham

  6 maanden geleden
  In het VK moet niemand een cent betalen voor ziektekosten. Als Engelsman vind ik de tijd rijp voor een systeem zoals hier, waar mensen betalen een klein deel en nemen een ziekteverzekering. Natuurlijk als alles gewoon kosteloos is wordt er genorm van geprofiteerd door sommige bevolkings groepen.
 1. Lahbib hoopt op snelle hervatting van dialoog over geweld in Oost-Congo

  Lahbib hoopt op snelle hervatting van dialoog over geweld in Oost-Con­go

  "Men moet absoluut een escalatie vermijden die zou leiden naar een oorlog in het oosten van de Democratische Republiek Congo. Het is tijd dat de betrokken partijen stoppen met elkaar de verantwoordelijkheid te geven en tonen wat ze willen doen om de vrede te herstellen". Dat heeft minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib vrijdag verklaard naar aanleiding van haar onderhoud met de Congolese president Félix Tshisekedi in Kinshasa.