AFP
Volledig scherm
© AFP

Dat gênant moment waarop Melania weer de hand van 'The Donald' weigert

Het staatsbezoek van de Macrons aan de Verenigde Staten loopt gesmeerd. Op één momentje na dan. Tijdens een fotomoment 'zocht' Donald Trump contact met zijn echtgenote. Maar Melania wilde haar hand duidelijk niet in de zijne leggen. Pas na meerdere pogingen had de Amerikaanse president succes. En uiteraard werd alles gefilmd.

21 reacties

 • Line Breemer

  3 jaar geleden
  Of Macron zijn ware aard begint boven te komen..... en ik denk niet dat de gewone mensen er beter van gaan worden....
 • Tim Vleminckx

  3 jaar geleden
  @Roland De Smedt - Clinton was president toen er nog geen sociale media bestonden, dat is het verschil. Trump en familie leven tegenwoordig bijna letterlijk continu onder een vergrootglas. De vraag is natuurlijk waarom bijv. Obama daar veel minder last van had... Je zou kunnen stellen dat de Don ietwat geviseerd word, maar volgens mij is het eerder omdat ie simpelweg van nature uit een beschaafd man is, ipv een ongelikte beer zoals Trump.
 • Loesje Vranken

  3 jaar geleden
  Groot gelijk heeft Melania want hij nijpt de handen bont en blauw, heb dit van in het begin gezien telkens hij mensen een hand geeft nijpt hij krampachtig, mensen zie je hun gezicht verrekken van pijn.
 • Said Sabaouni

  3 jaar geleden
  Ze heeft groot gelijk zege DonaldTrump is echt gek en rare.
 • Geert Matthys

  3 jaar geleden
  Ik kan niet wachten op de meltdown van Twitter als die 'Blauwe Golf' eerder rood uitvalt en Trump met 60% herkozen wordt.
 1. Geen avondklok meer en minder beperkingen op contacten: deze privileges krijgen gevaccineerde Duitsers
  36

  Geen avondklok meer en minder beperkin­gen op contacten: deze privileges krijgen gevacci­neer­de Duitsers

  Duitsers die volledig gevaccineerd zijn of hersteld van een Covid-19-besmetting, zullen worden vrijgesteld van een aantal strenge coronamaatregelen. De regering van bondskanselier Angela Merkel heeft daarvoor een nieuw wetsvoorstel opgesteld. Premier Alexander De Croo (Open Vld) liet al weten dat zoiets bij ons ook kan op termijn, maar alleen als iederéén de kans heeft gekregen om zich te laten vaccineren.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?