Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Danielle was zes toen politie haar vond. Ze zat in kamer zo groot als kast en had nog nooit de zon gezien

BuitenlandNiets had politie-inspecteur Mark Holste kunnen voorbereiden op wat hij op 13 juli 2005 aantrof in een verwaarloosd huis in Plant City, Florida. In een donkere kamer zo groot als een kast vond hij een mager 6-jarig meisje. Danielle – Dani – Crockett droeg een gezwollen pamper en de uitwerpselen drupten langs haar beentjes omlaag. Ze kon niet stappen of praten, had nog nooit vast voedsel gegeten en de warmte van de zon op haar lichaam gevoeld.

9 reacties

 • Buelens ransca

  4 jaar geleden
  Prachtig dat er mensen zijn zoals Barry en Diane spijtig dat hun huwelijk eraan is ...moet zwaar geweest zijn en financiëel wie betaald dat allemaal..heb zelf tijdelijk een pleegkind gehad ma wat we er voor kregen was zout op de patat niet maar ale daar deden wij het ni voor.
 • JOYCE VANDERPERREN

  4 jaar geleden
  Heb haar boek afgelopen zomer gelezen. Chapeau voor haar adoptieouders!! Jammer te vernemen dat ze intussen uit elkaar zijn.
 • eddy inghels

  4 jaar geleden
  doet me denken aan de folm...."nell" met jodie foster en liam neesson
 • Tina Colpaert

  4 jaar geleden
  Verschrikkelijk dat sommige mensen hun eigen vlees en bloed dit kunnen aandoen gelukkig zijn er ook nog mensen die wel een hart hebben!
 • chris Ceulemans

  4 jaar geleden
  Ik vind dat schitterend van die man! Tegelijkertijd bewijst dit hoe de eerste levensjaren een kind vormt...want zo'n klein persoontje is op alle vlak fragiel..
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.