Russische president Vladimir Poetin.
Volledig scherm
Russische president Vladimir Poetin. © AP

Dan toch bizarre cadeaus voor 70ste verjaardag van Poetin: president krijgt berg pompoenen en tractorvoucher

Poetin wordt 70 jaar, maar een heus verjaardagsfeest zit er niet in. De voorbije jaren vierde de Russische president zijn verjaardag met buitenlandse reizen, wandelingen in Siberië of een hockeywedstrijd voor beroemdheden, dit jaar moet hij het echter stellen met... een berg pompoenen en een tractorvoucher. Veel buitenlandse felicitaties kreeg Poetin ook niet. Enkel Noord-Korea, Wit-Rusland en Tadzjikistan wensten hem proficiat.

69 reacties

 • patrick smedts

  2 maanden geleden
  ik wenste hem ook proficiat
 • Lieven Van Damme

  2 maanden geleden
  Hoe meer aandacht je die moordenaar geeft hoe liever dat hij het heeft.Negeren die Handel
 • Dave Van rompaey

  2 maanden geleden
  Ne happy Vladimir, ben al blij dat ge voorlopig niet u rode knop gebruikt , want dat zal laatste van iedereen zijn dan
 • johanneke li

  2 maanden geleden
  Die urne vindt ik het mooiste cadeau!
 • Smaïl Hammour

  2 maanden geleden
  Tijd voor pensioen!
 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 2. Verrassende namen op lijst van invloedrijkste personen binnen Europa: naast Vladimir Poetin werd ook Brusselse minister verkozen
  5

  Verrassen­de namen op lijst van invloed­rijk­ste personen binnen Europa: naast Vladimir Poetin werd ook Brusselse minister verkozen

  De Brusselse minister van Mobiliteit Elke Van den Brandt is door het politieke magazine ‘Politico’ uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke personen van Europa. De Russische president Vladimir Poetin en de Schotse premier Nicola Sturgeon zijn ook terug te vinden in de ranglijst van het vakblad. Van den Brandt wordt omschreven als een politica die bekend staat om haar “competentie” en “heldere communicatie”.
 1. Wie is Vladimir Poetin? Deel 1: De kleinzoon van de kok van Stalin die luitenant-kolonel bij de KGB werd. “Al onze hoop is nu op hem gevestigd”
  PREMIUM

  Wie is Vladimir Poetin? Deel 1: De kleinzoon van de kok van Stalin die luitenant-kolonel bij de KGB werd. “Al onze hoop is nu op hem gevestigd”

  Een nakomertje, verwend en vertroeteld door zijn moeder en geslagen door zijn vader. Een lastpak op school en een vechtersbaas op straat. Een dromer die, in de ban van een propagandafilm, KGB-spion wil worden en met ijzeren discipline en studie-ijver in de nadagen van het communisme in de DDR belandt en de overrompelde ineenstorting van de grote Sovjet-Unie op de eerste rij beleeft. Dáár ontkiemt de toekomst van Vladimir Poetin (69), president van Rusland en nu het Kwade Genius dat Kiev in brand steekt - nota bene de stad waar hij op huwelijksreis ging.