Russische president Vladimir Poetin.
Volledig scherm
Russische president Vladimir Poetin. © AP

Dan toch bizarre cadeaus voor 70ste verjaardag van Poetin: president krijgt berg pompoenen en tractorvoucher

Poetin wordt 70 jaar, maar een heus verjaardagsfeest zit er niet in. De voorbije jaren vierde de Russische president zijn verjaardag met buitenlandse reizen, wandelingen in Siberië of een hockeywedstrijd voor beroemdheden, dit jaar moet hij het echter stellen met... een berg pompoenen en een tractorvoucher. Veel buitenlandse felicitaties kreeg Poetin ook niet. Enkel Noord-Korea, Wit-Rusland en Tadzjikistan wensten hem proficiat.

69 reacties

 • patrick smedts

  2 maanden geleden
  ik wenste hem ook proficiat
 • Lieven Van Damme

  2 maanden geleden
  Hoe meer aandacht je die moordenaar geeft hoe liever dat hij het heeft.Negeren die Handel
 • Dave Van rompaey

  2 maanden geleden
  Ne happy Vladimir, ben al blij dat ge voorlopig niet u rode knop gebruikt , want dat zal laatste van iedereen zijn dan
 • johanneke li

  2 maanden geleden
  Die urne vindt ik het mooiste cadeau!
 • Smaïl Hammour

  2 maanden geleden
  Tijd voor pensioen!
 1. Wie is Vladimir Poetin? Deel 2: De feniks die uit de as van het communisme oprees. “Mijn zoon is een tsaar geworden”
  PREMIUM

  Wie is Vladimir Poetin? Deel 2: De feniks die uit de as van het communisme oprees. “Mijn zoon is een tsaar geworden”

  Een onbeduidende ambtenaar in de coulissen van de macht - eerst in Sint-Petersburg, daarna in het Kremlin: zo ziet de politieke elite in het turbulente Moskou van de jaren 1990 de gesjeesde KGB-officier Vladimir Poetin. Wat ze niet zien, is dat hij geruisloos opklimt tot de man aan wie de oude president Boris Jeltsin zijn erfenis wil nalaten - de absolute macht in wat overbleef van de eens zo machtige Sovjetunie. “De nieuwe eeuw moet openen met een nieuw tijdperk, het Poetin-tijdperk.”
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Wie is Vladimir Poetin? Deel 1: De kleinzoon van de kok van Stalin die luitenant-kolonel bij de KGB werd. “Al onze hoop is nu op hem gevestigd”
  PREMIUM

  Wie is Vladimir Poetin? Deel 1: De kleinzoon van de kok van Stalin die luitenant-kolonel bij de KGB werd. “Al onze hoop is nu op hem gevestigd”

  Een nakomertje, verwend en vertroeteld door zijn moeder en geslagen door zijn vader. Een lastpak op school en een vechtersbaas op straat. Een dromer die, in de ban van een propagandafilm, KGB-spion wil worden en met ijzeren discipline en studie-ijver in de nadagen van het communisme in de DDR belandt en de overrompelde ineenstorting van de grote Sovjet-Unie op de eerste rij beleeft. Dáár ontkiemt de toekomst van Vladimir Poetin (69), president van Rusland en nu het Kwade Genius dat Kiev in brand steekt - nota bene de stad waar hij op huwelijksreis ging.