Volledig scherm
© Rai 2

‘Dames zo kan je sexy shoppen in de supermarkt’: consternatie in Italië over tv-item op openbare omroep Rai

Italië’s openbare zender Rai ligt onder vuur na een uitzending waarin vrouwen tips kregen hoe ze verleidelijk kunnen winkelen in de supermarkt.

4 reacties

 • Yves De Groote

  2 maanden geleden
  De commentaar als zou dit niet kunnen in de strijd tegen geweld op en misbruik van vrouwen is fout. Net zulke commentaar versterkt de idee dat het de vrouw is die het geweld uitlokt. Er sexy en mooi uitzien is geen misdaad! 
 • Franky Puystjens

  2 maanden geleden
  Ik vond het zeer leuk: bij het reiken naar iets hoog op de schappen, poep achteruit steken en één onderbeen hoog heffen. Ik ga het straks eens proberen tijdens het boodschappen (ik ben een man, 63 jaar en weeg 98Kg - dat zal vuurwerk geven morgen in de Aldi)
 • Patrick Kelchtermans

  2 maanden geleden
  Smaakloos en niet meer van deze tijd. Doet me denken aan de seksistsche advertenties van halverwege de vorige eeuw 'zelfs een vrouw kan het' of de handboekjes 'hoe je je man moet plezieren': zwijgen, mooi zijn, geen ambities hebben en op commando je benen opendoen. Maar goed, blijkbaar is niet iedereen mee geëvolueerd, ieder zijn tempo zeker?
 • Rudi Met den Ancxt

  2 maanden geleden
  Hart voor de Italianen! Je bent niet verplicht te kijken en schrap dan maar de helft van reclame.
 1. Verenigd Koninkrijk bouwt megafabriek voor productie van vaccins om bevolking snel te beschermen tegen coronavarianten en andere virussen

  Verenigd Koninkrijk bouwt megafa­briek voor productie van vaccins om bevolking snel te beschermen tegen coronavari­an­ten en andere virussen

  Het Verenigd Koninkrijk zal in staat zijn om op amper vier maanden tijd de hele bevolking te vaccineren tegen gevaarlijke, nieuwe coronavarianten. Daarvoor bouwt het land een megafabriek waardoor vaccins volledig op Britse bodem kunnen worden geproduceerd en er heel snel geschakeld kan worden. The Telegraph pakt uit met het nieuws nu gevreesd wordt dat een nieuwe coronavariant uit Brazilië mogelijk resistent zou kunnen zijn tegen de bestaande vaccins.
 2. Gehandicapte Fred zorgt voor aandoenlijk moment in Nederland, als hij plots de minister tegen alle regels in een stevige knuffel geeft

  Gehandicap­te Fred zorgt voor aandoen­lijk moment in Nederland, als hij plots de minister tegen alle regels in een stevige knuffel geeft

  Het bezoek van de Nederlandse minister van Volksgezondheid Hugo De Jonge aan gehandicapteninstelling ‘s Heeren Loo was heel zorgvuldig voorbereid, met alle mogelijke coronamaatregelen van kracht. Maar Fred, één van de bewoners van de instelling die die dag zijn eerste coronaprik kreeg, trok zich van dat alles even lekker niks aan. Hij zag de minister, liep op hem af en gaf hem een dikke knuffel. Nee, dat mocht eigenlijk niet. Maar Fred was niet tegen te houden. Een hartverwarmende foto is het resultaat.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis