Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Dakloze man vindt zak met 15.000 euro aan voedselbank en wacht 20 minuten tot deuren openen om geld af te geven

BuitenlandEen dakloze man uit Sumner bij de Amerikaanse stad Seattle, heeft bewezen dat hij goudeerlijk is. Toen Kevin Booth (32) op een ochtend hongerig naar de plaatselijke voedselbank trok, merkte hij een papieren zak op voor de deur. En daar bleek een grote hoeveelheid cash in te zitten.

5 reacties

 • maarten anthonis

  3 jaar geleden
  Heel mooi , maar ze hadden hem wel een deel van het geld kunnen geven , hij heeft het tenslotte gevonden , een paar cadeaukaarten is dan maar peanuts .
 • Claudia Vermandel

  3 jaar geleden
  Dat zijn de mensen waar ik van hou en respecteer, zij die denken aan het algemeen belang. Ongelofelijk welk voorbeeld de man hier steld en dat in zijn levenssituatie.
 • Gina Van den Bergh

  3 jaar geleden
  Zo mooi! Eindelijk ook een goed nieuws.
 • ELIANE VERSCHAEREN

  3 jaar geleden
  Heel mooi wat die mens gedaan heeft Het is niet om dat je op straat leeft niet heerlijk kunt zien Ik hoop dat die mens iets gekregen heeft van de eigenaar
 • Luc Vdm

  3 jaar geleden
  Respect man wetende dat je met dat geld een nieuw leven kon beginnen en toch zo eerlijk om het trug te geven mijn bewondering voor jou Is groot Respect
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Onderzoekers Universiteit Antwerpen: “Wie werkloos is, blijft in de kou”
  Werkloosheid

  Onderzoe­kers Universi­teit Antwerpen: “Wie werkloos is, blijft in de kou”

  In de voorbije 25 jaar is in ons land een pro-arm beleid gevoerd, maar de inspanningen blijven onvoldoende. Dat besluiten onderzoekers van de Universiteit Antwerpen in het jaarboek ‘Armoede en Sociale Uitsluiting’. "Bij de regering Michel zien we zelfs een lichte trendbreuk in dat pro-arm beleid, met maatregelen die vooral voordelig zijn voor de hogere middenklasse. Wie werkloos is, blijft in de kou.”