Celeste Lujan en Yasmina Natera treuren om hun vriendin Leilah Hernandez, een van de slachtoffers die om het leven kwam tijdens de schietpartij in Odessa.
Volledig scherm
Celeste Lujan en Yasmina Natera treuren om hun vriendin Leilah Hernandez, een van de slachtoffers die om het leven kwam tijdens de schietpartij in Odessa. © AP

Dader van schietpartij in Texas was net op zijn werk ontslagen

buitenlandDe man die zaterdag in de Texaanse stad Odessa zeven mensen doodschoot was net voor hij het bloedbad aanrichtte op zijn werk ontslagen. Dat hebben de Amerikaanse autoriteiten gisteren gemeld.

1 reactie

 • Michael Dimers

  2 jaar geleden
  Wat is dat toch met al het crapuul op deze wereld ??? En de EU blijft maar die wilden uit Afrika en Midden-Oosten opnemen ! Hebben jullie nog niet genoeg bewijs dat die hun niet willen aanpassen, niet willen integreren, alleen willen profiteren en onze samenleving om zeep helpen ???
 1. Nog niet duidelijk of België doorgaat met vaccin Johnson & Johnson: “Morgen beslissing over al geleverde vaccins”
  151

  Nog niet duidelijk of België doorgaat met vaccin Johnson & Johnson: “Morgen beslissing over al geleverde vaccins”

  Johnson & Johnson stelt de uitrol van het Janssen-coronavaccin in Europa uit vanwege mogelijke bloedproppen die kunnen ontstaan bij mensen die het vaccin krijgen toegediend. Dat meldt de farmaceut, die tot het uitstel overgaat op advies van de medische instanties CDC en FDA in de Verenigde Staten. Vaccinoloog Pierre Van Damme zegt dat België morgen een beslissing neemt over de reeds geleverde vaccins van Johnson & Johnson. Ook het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA komt morgen met een advies.
 2. Gouverneur Texas wil actie na zoveelste schietpartij: “Te veel Texanen zijn dood, te veel zijn in de rouw”

  Gouverneur Texas wil actie na zoveelste schietpar­tij: “Te veel Texanen zijn dood, te veel zijn in de rouw”

  Het aantal doden door de laatste schietpartij in Texas is opgelopen tot zeven. De tweede schietpartij in Texas binnen een maand zorgt voor felle kritiek van autoriteiten. Het is nog onduidelijk waarom de schutter zaterdag om zich heen begon te vuren. Wel raakte ondertussen bekend dat de 36-jarige verdachte enkele uren voor de schietpartij was ontslagen op zijn job. Bovendien belde hij nog naar de FBI. Dat heeft een politiewoordvoerder laten weten aan lokale media.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den