Volledig scherm
© Photo News

Dader schietpartij Straatsburg nog steeds op de vlucht: 720 agenten opgetrommeld, grenscontroles verscherpt

SchietpartijBij een schietpartij in het centrum van Straatsburg rond acht uur gisterenavond zijn volgens de prefectuur van Bas-Rhin twee doden en twaalf gewonden gevallen: zes van hen zijn er ernstig aan toe, één slachtoffer is hersendood. De 29-jarige schutter is nog altijd op de vlucht, burgers worden dan ook opgeroepen binnen te blijven. Volgens de Franse minister van Binnenlandse Christophe Castaner zijn 720 agenten op zoek naar de dader. Zijn ouders en twee broers zouden opgepakt zijn. Het dreigingsniveau is bij onze zuiderburen opgetrokken tot het hoogste peil. 

92 reacties

 • patrrik versys

  2 jaar geleden
  hij was al gekend van 27 criminele feiten, hoeveel feiten heeft hij nog gepleegd waar de politie of gerecht geen bewijzen van heeft? Geen probleem , hij mag gewoon vrij blijven rond lopen om nog meer slachtoffers te maken. Die zou toch op zijn minst in de psychiatrie moeten zitten want met die kerel is er iets mis maar wedden dat ze die binnen de vijf jaar terug los laten op de bevolking
 • jean depoorter

  2 jaar geleden
  zoveel politie voor één man en toch ontsnappen !!!!! ??????
 • Rik Vang

  2 jaar geleden
  Volgens de broer en de ouders was het waarschijnlijk op een haar na een heilige?
 • Gaston Foubert

  2 jaar geleden
  Als het een vluchtpoging is Laetitia dan probeer je zo ongemerkt mogelijk weg te komen en schiet je geen onschuldige burgers neer. Was hij door politie benaderd dan kon je van een vluchtpoging spreken. Iemand met een zo zwaar crimineel verleden van wie geweten is dat hij radicaliseerde, met een broer die lid is van een salafistische beweging, had al lang met de rest van de familie verbannen moeten zijn. Weeral mensen die Merkel zullen bedanken …
 • Charlotte De greef

  2 jaar geleden
  Laetitia Dubois, laat ons niet lachen, hé. Rond beginnen schieten op burgers op een kerstmarkt nadat men radicaliseerde in de gevangenis kan men moeilijk nog anders noemen dan een aanslag, hé. Ik weet wel dat velen dat willen: alle aanslagen die moslims plegen onder de mat vegen, maar je moet een klein beetje serieus blijven, hé.
 1. Grimmige sfeer in Rusland: ruim 2.000 aanhangers van Navalny opgepakt, zijn vrouw post foto vanuit celwagen

  Grimmige sfeer in Rusland: ruim 2.000 aanhangers van Navalny opgepakt, zijn vrouw post foto vanuit celwagen

  In Rusland zijn bij demonstraties voor de vrijlating van oppositieleider Aleksej Navalny al meer dan 2.0000 mensen opgepakt. Onder hen ook zijn dichtste medewerkster Lyubov Sobol én zijn echtgenote Yulia. Die laatste postte op Instagram een foto vanuit de celwagen, met als ironische commentaar: “Excuses voor de slechte kwaliteit.” Zij werd later vrijgelaten. Dat zegt de ngo OVD-Info, gespecialiseerd in het opvolgen van arrestaties. Het protest richt zich uitdrukkelijk tegen het bewind van president Vladimir Poetin.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo