Craig en Heidi Renton (links). Rechts baby Isabella.
Volledig scherm
Craig en Heidi Renton (links). Rechts baby Isabella. © Facebook

Craig verliest in 15 uur tijd zowel vrouw als kind aan mysterieuze aandoening

BuitenlandDe grote dag was er bijna en ze keken er zo naar uit. Craig en Heidi Renton zouden voor de eerste keer ouders worden en daar hadden ze erg naar verlangd. Maar enkele dagen voor de bevalling ging het opeens fout. Heidi (31) kreeg een aanval van een mysterieuze aandoening en die zou de zwaarste tol eisen, niet alleen van haar, maar ook van hun nog ongeboren kind.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. 'Een van ziekste Covid-19-patiënten ooit' in Londen ademt na meer dan een jaar weer zonder extra zuurstof

  'Een van ziekste Co­vid-19-patiënten ooit' in Londen ademt na meer dan een jaar weer zonder extra zuurstof

  De veertigjarige Andrew Watts werd ziek op kerstdag 2020 en testte een dag later positief op het coronavirus. Hij werd opgenomen in een Londens ziekenhuis met een longontsteking. Watts kreeg van de artsen de weinig benijdenswaardige titel van “een van de ziekste Covid-19-patiënten ooit”. Pas nu, meer dan een jaar na zijn opname, kan hij thuis weer ademen zonder zuurstofslangetjes in de neus.