AP
Volledig scherm
© AP

Covax levert miljardste dosis coronavaccin aan arme landen

Het internationale vaccinatieprogramma voor arme landen, Covax, heeft de miljardste dosis van het coronavaccin geleverd. De dosis zat in een voorraad voor het Afrikaanse Rwanda. Er wordt gesproken van een mijlpaal. Inmiddels ontvingen 144 minder welvarende landen Covax-leveringen.

3 reacties

 • jean-pierre rejek

  4 maanden geleden
  En op wie zijn kosten .
 • Guy Stanbel

  4 maanden geleden
  Kassa kassa, de Westerse wereld de 1% laten betalen en de politici hebben weer een liefdadigheid gedaan.
 • Wesley Kenis

  4 maanden geleden
  Ja en 1 miljard daarvan vliegen de vuilbak in wegens vervallen...
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. “Dochter van Poetin heeft relatie met balletdanser Igor Zelensky en vloog voorbije jaren meer dan 50 keer naar München”

  “Dochter van Poetin heeft relatie met balletdan­ser Igor Zelensky en vloog voorbije jaren meer dan 50 keer naar München”

  Katerina Tikhonova, de jongste dochter van de Russische president Vladimir Poetin, vloog tussen 2017 en 2019 meer dan 50 keer naar de Duitse stad München. Dat blijkt uit een gezamenlijk onderzoek van de Russische onafhankelijke nieuwswebsite IStories en het Duitse weekblad Der Spiegel. Volgens deze nieuwsmedia heeft Tikhonova een relatie met Igor Zelensky, de voormalige directeur van het Beierse staatsballet.