Coronaprotesten in China escaleren: opmerkelijke beelden tonen hoe manifestanten politieagenten bekogelen

In de Zuid-Chinese stad Guangzhou zijn de protesten tegen coronamaatregelen in de nacht van dinsdag op woensdag geëscaleerd. Op sociale media gaan beelden rond van aanvaringen tussen de demonstranten en de politie, die daarbij bekogeld wordt. Ook is te zien dat mensen worden opgepakt.

14 reacties

 • Kristoff Beliën

  2 maanden geleden
  Groot gelijk hebben ze... het is het volk dat moet beslissen ... niet al die zakkenvullers in de regeringen
 • Rik Meeuwissen

  2 maanden geleden
  Geachte Ives Ameel naar mijn bescheiden en wetende mening moet iedere gevangen over heel China werken voor kost en inwoon wat ik ook normaal vind, in België hebben ze luxe hotels en leven ze van de belastingbetalers.
 • dany tavernier

  2 maanden geleden
  Eindelijk gaan bij veel Chinezen de ogen open.
 • Sam Bedfort

  2 maanden geleden
  Eindelijk eens echte beelden. Dit zijn echter geen protesten tegen Xi. Meestal zijn deze betogingen voor erg praktische zaken te verkrijgen, zoals het niet blokkeren van de nooduitgangen, een einddatum voor maatregelen enz. Nu wegen de maatregelen echter te zwaar, zeker omdat ze geen fundament meer hebben. Mensen hebben (hier) zo goed als allemaal natuurlijke immuniteit ondertussen en de maatregelen, noch vaccins voor gezonde mensen zijn kompleet overbodig geworden.
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Die mensen hebben gelijk, maar ik vrees het ergste, de politie is bezig ze in beeld te brengen om daarna die mensen naar de kampen te sturen voor heropvoeding je weet wel werken tot je doodvalt en nog van die aangename dingen. En niet op vrijwillige basis wees gerust.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).