Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Coronapatiënt in kritieke toestand op 16 kilometer van Belgische grens

In de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen is voor het eerst een besmetting vastgesteld met het nieuwe coronavirus. Het gaat volgens de Rheinische Post om een man uit Selfkant, op zo'n zestien kilometer van de grens met België. De autoriteiten hebben die locatie voorlopig nog niet bevestigd.

12 reacties

 • Gina De Pauw

  1 jaar geleden
  Het lijkt erop dat Moeder Natuur beseft dat we hier met teveel zijn. Dit is haar manier om ‘grote schoonmaak’ te houden ...
 • Johan Hendrickx

  1 jaar geleden
  China draagt een verpletterende verantwoordelijkheid! Zij hebben de eerste 3 weken alles doodgezwegen en de arts die het openbaar wou maken hebben ze weggestoken in den bak.
 • Robby Delcroit

  1 jaar geleden
  Wat is een mensenleven nog waard? Alles moet wijken voor geld en winstbejag en dan met ministers die totaal onbekwaam zijn ... De grenzen moesten al lang dicht zijn en alle reizen verboden! Het kwaad is lang geschied, een ware catastrofe zal het worden, er zullen nog duizenden mensen sterven ...
 • marco serfs

  1 jaar geleden
  Wanneer zullen ze de grens sluiten? Wanneer zullen ze stoppen met vliegen? Hoeveel doden moeten er eerst vallen vooraleer ze de juiste beslissing zullen nemen?
 • Kim Vanderpoort

  1 jaar geleden
  Door de krokusvakantie zal alles zich nog sneller verspreiden. Laat de scholen uit voorzorg nog twee weken dicht alvorens ze iedereen besmetten. Kinderen geven ziektes heel gemakkelijk door.