De Franse oud-minister van Volksgezondheid Agnès Buzyn.
Volledig scherm
De Franse oud-minister van Volksgezondheid Agnès Buzyn. © afp

Corona-onderzoek naar Franse oud-minister van Volksgezondheid

Naar de Franse oud-minister van Volksgezondheid Agnès Buzyn wordt een formeel onderzoek ingesteld. Ze wordt beschuldigd van het “in gevaar brengen van levens van anderen”, zei de aanklager van het zogeheten Hof van Justitie van de Republiek dat klachten tegen ministers behandelt.

2 reacties

 • Bert Pelgrims

  1 maand geleden
  Dan moet De Block en Van Ranst zeker voor de rechtbank verschijnen maar in België geld 1 regel, politici en ambtenaren van ons kent ons =corruptie.
 • Regina Van Akker

  1 maand geleden
  Hier onderzoeken ze juist niks! De Block had al lang haar ontslag moeten krijgen en Beke van hetzelfde laken een broek.
 1. 23-jarige schutter Nikolas Cruz pleit schuldig aan schietpartij in middelbare school Parkland: “Ik heb veel spijt van wat ik heb gedaan”
  Update

  23-jarige schutter Nikolas Cruz pleit schuldig aan schietpar­tij in middelbare school Parkland: “Ik heb veel spijt van wat ik heb gedaan”

  De schutter van de dodelijkste schietpartij in een Amerikaanse middelbare school heeft schuldig gepleit aan de moord op zeventien mensen. De 23-jarige Nikolas Cruz startte in 2018 een schietpartij in een middelbare school in de stad Parkland, in de Amerikaanse staat Florida. Veertien scholieren en drie medewerkers van de school kwamen toen om het leven.