Jeremy Corbyn schermde vanmorgen met de documenten die volgens hem bewijzen dat de NHS wel degelijk op tafel ligt bij onderhandelingen over een handelsakkoord met de VS.
Volledig scherm
Jeremy Corbyn schermde vanmorgen met de documenten die volgens hem bewijzen dat de NHS wel degelijk op tafel ligt bij onderhandelingen over een handelsakkoord met de VS. © Photo News

Corbyn en Johnson clashen over Britse gezondheidszorg: ligt NHS op tafel in handelsoverleg met VS?

De grootste Britse oppositiepartij Labour beschuldigt de Conservatieve regering ervan de nationale gezondheidsdienst NHS te bespreken in handelsoverleg met de Verenigde Staten. Oppositieleider Jeremy Corbyn zegt over ruim 450 pagina's aan documenten te beschikken die dat bewijzen.

2 reacties

 • Marie Vanakker

  2 jaar geleden
  @Jan Hebbelinck Gratis bestaat wel hoor Jan . Vraag dat maar aan de bedrijven die elk jaar miljarden gratis belastinggeld van de burger krijgen toegestopt zonder enige voorwaarden . En moest Engeland over gaan naar een Amerikaans systeem dan mogen de armen sterven terwijl alleen de rijken dure verzekeringen kunnen betalen en leven .
 • Jan Hebbelinck

  2 jaar geleden
  Heeft iemand van jullie "ambulance" gezien. Over het leven van de ambulancedienst in noord Engeland. Daar bellen ze een ziekenwagen voor tandpijn want dat is daar gratis met NHS. Er zijn soms 4 uur wachttijd voor een ambulance. En die engelen begrijpen maar niet dat gratis niet bestaat. Wij hadden hier vroeger ook zo een s-pa. pipo die da wijsmaakte aan de mensen.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.