Column Segers Xi Poetin
Volledig scherm
PREMIUM
Column Segers Xi Poetin © HLN

COLUMN. Exclusief! Het afgetapte gesprek van Xi Jinping en Vladimir Poetin, vlak voor Glasgow

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Xi Jinping & Vladimir Poetin.

14 reacties

 • Geert Janssen

  3 maanden geleden
  Ik denk dat De Croo en Lacheart met deze satire niet kunnen lachen.
 • Gilbert Geldof

  3 maanden geleden
  Machtig geschreven, Jan. Je zou moeten teksten schreven voor Philippe Geubels, ik lach me kreupel
 • Roland Peeters

  3 maanden geleden
  Of het echt is is de vraag,maar het zou overeenkomen met de werkelijkheid.Niemand uit de industrie landen is bereid zijn status op te geven om het milieu te redden.Tegen de tijd dat het akkoord over bescherming van bossen van kracht wordt zijn er geen regenwouden meer.
 • Freddy Henslegers

  3 maanden geleden
  Beste Jan, mag ik vragen om mij dit 's morgensvroeg niet meer aan te doen. Vooral onze Lidochka die op batterijen werkt deed mij in mijn koffie verslikken.
 • sonja goossens

  3 maanden geleden
  Geweldig man, ze lachen zich een kriek met Europa
 1. Tientallen meldingen tegen Ali B, Marco Borsato en Rietbergen, ook over verkrachting. John de Mol ondernam geen extra stappen
  Play
  TV

  Tientallen meldingen tegen Ali B, Marco Borsato en Rietbergen, ook over verkrach­ting. John de Mol ondernam geen extra stappen

  De veelbesproken aflevering van het Nederlandse online programma ‘BOOS’ over seksueel misbruik bij ‘The Voice of Holland’, al dagen onderwerp van gesprek, staat online. Daaruit blijkt dat één van de aangiftes tegen rapper en coach Ali B over verkrachting gaat, maar ook dat hij nog veel meer slachtoffers maakte. Over bandleider Jeroen Rietbergen kwamen daarnaast negentien meldingen binnen. Televisieproducent John de Mol werd in 2019 op de hoogte gebracht van de misstappen van zijn schoonbroer en reageerde naar eigen zeggen furieus, maar ondernam verder geen stappen. Ook zanger Marco Borsato wordt genoemd: hij koos jonge meisjes uit, onder meer bij ‘The Voice Kids’. Een kandidate van 14 jaar vertelt dat de voormalige coach haar billen betastte.