Ex-FARC-commandant Iván Márquez verscheen geflankeerd door gewapende mannen en vrouwen in een video. De voormalige rebellenleider verwijt de Colombiaanse regering het vredesakkoord met zijn ontbonden guerrillabeweging onvoldoende na te leven.
Volledig scherm
Ex-FARC-commandant Iván Márquez verscheen geflankeerd door gewapende mannen en vrouwen in een video. De voormalige rebellenleider verwijt de Colombiaanse regering het vredesakkoord met zijn ontbonden guerrillabeweging onvoldoende na te leven. © VIA REUTERS

Colombiaanse president kondigt offensief aan tegen voormalige FARC-rebellen, die zeggen “wapens weer te willen opnemen”

De Colombiaanse president Ivan Duque heeft vandaag een offensief tegen de voormalige commandanten van de guerrilla-organisatie FARC aangekondigd. Die hebben gezegd dat ze de “wapens weer willen opnemen”, omdat de regering het “vredesverdrag met de FARC verraden heeft”. 

0 reacties

  1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
    vtwonen

    Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

    Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.