Het fruitimportbedrijf De Groot Fresh Group in het Nederlandse Hedel (provincie Gelderland).
Volledig scherm
Het fruitimportbedrijf De Groot Fresh Group in het Nederlandse Hedel (provincie Gelderland). © Google Street View

Cocaïnevondst in fruitbedrijf leidt tot enorme afpersingszaak: huizen van werknemers beschoten, politie heeft handen vol met beveiliging honderden medewerkers

NEDERLANDNog niet eerder zijn in Nederland zoveel mensen beveiligd als in een bizarre afpersingszaak rond het fruitimportbedrijf De Groot Fresh Group in Hedel (provincie Gelderland). Tussen de 300 en 400 medewerkers, directieleden en hun familie lopen gevaar, schrijft De Telegraaf.  De beveiligingsmaatregelen leggen een groot beslag op de capaciteit van de politie bij onze noorderburen. 

7 reacties

 • Jos Van De Plas

  1 maand geleden
  Het resultaat van het jarenlang pamper beleid in de drugsproblematiek, deze tolerantie is de garantie dat onze samenleving aan deze rotzooi ten onder gaat.
 • Willy Van Craen

  1 maand geleden
  Nederland heeft boter op het hoofd want zij zijn begonnen met toestaan gebruik drugs en Europa is gevolgt. De groene belgische minister heeft het ook toegestaan tot kleine hoeveelheid. Canabisch is ook groen.
 • Bart de Wever

  1 maand geleden
  Wanneer de drugsmaffia op een dergelijke schaal handelt zullen buiten proportionele maatregelen noodzakelijk zijn. Zet deze maffia op de lijst "Staatsvijand nummer 1" en bundel alle overheidsdiensten om er vol tegenaan te gaan.
 • Filiep Lapeire

  1 maand geleden
  Een bewijs dat ze een kopstuk aangehouden hebben, nu nog afwachten wat het gerecht hiermee zal doen?
 • Dries Dumoulin

  1 maand geleden
  Men moet dit probleem aanpakken bij de kop en niet bij de staart want eenmaal deze drugbendes te groot worden krijg je ze niet meer klein want dan hebben ze te veel macht en geld en invloed !! en dan gaan we situatis krijgen zoals in Mexico waar de drugsbarons hele gebieden controleren en mensen liqiuederen bij de vleet ! en het is heel naiev om te denken dat het hier ni kan gebeuren kijk maar naar marseil in frankrijk waar hele wijken door drugsbendes worden gecontroleerd waar zelfspolitie ni