AFP
Volledig scherm
© AFP

“CO2-tekorten kunnen binnen tien dagen al leiden tot bevoorradingsproblemen in Groot-Brittannië”

De CO2-crisis in Groot-Brittannië zal volgens de voedingsindustrie binnenkort leiden tot bevoorradingsproblemen in supermarkten en restaurants. Vooral de productie van kip, varkensvlees en bakkerijproducten wordt getroffen. Dat zegt Ian Wright, hoofd van de Food and Drink Federation (FDF), dinsdag aan BBC Radio 4. "We hebben ongeveer tien dagen voordat consumenten, shoppers en restaurantbezoekers zich realiseren dat deze producten niet meer voorradig zijn.”

14 reacties

 • jan boden

  1 maand geleden
  Ze wilden de buitenlanders terug buiten de deur, dat is gelukt en nu mogen ze zelf hun boontjes doppen.
 • Sylvain Helsen

  1 maand geleden
  Dat de Europese Unie niet functioneert zoals het zou moeten is voor een groot deel te wijten aan het Verenigd Koninkrijk. Indien ze straks weer helemaal terug zijn. Terug in de EU. Dan moet de EU wel zo slim zijn dat ze dit keer het heft voor de volle 100% in eigen handen houdt. Want voor je het weet begint het hele gezeik met de Britten en hun Brexit weer van voren af aan. Ik heb niets tegen de Britten. Maar hun eeuwige Brexit is wel een uitermate ongezonde, dure en vooral zinloze hobby.
 • Severine Degreef

  1 maand geleden
  Trossen los gooien en stilletjes laten afdrijven, zo hebben ze het graag en zo kunnen ze het krijgen.
 • Didier Verhamme

  1 maand geleden
  Ze willen eruit ! ! Zie de afschaffing van de kilo en de liter enz . . . Ze willen terug apart en dat zullen ze nu wel worden ! ! !
 • Frank Louman

  1 maand geleden
  Je kan Zwitserland echt wel niet met het GB vergelijken. De Zwitsers hebben andere troeven , hun heel sterke bankensector die geld beheerd van over heel de wereld is hun grote troef. De Britten zitten momenteel niet in hun beste tijd en zelfs met 1 voet in de EU moest het land harder steunen op buitenlanders dan op het eigen volk.
 1. “Mijn seksueel misbruik is vereeuwigd op het internet”: vrouw die rechtszaak van ruim 500 miljoen euro start tegen Pornhub spreekt voor het eerst
  Play

  “Mijn seksueel misbruik is vereeuwigd op het internet”: vrouw die rechtszaak van ruim 500 miljoen euro start tegen Pornhub spreekt voor het eerst

  Mindgeek, het moederbedrijf achter de populaire pornosite Pornhub, wordt voor 600 miljoen dollar (516 miljoen euro) aangeklaagd vanwege de verspreiding van illegale content. Vaak gaat het om pikante foto’s of filmpjes van vrouwen die nooit toestemming gegeven hebben om zulke intieme taferelen met de buitenwereld te delen. Initiatiefneemster is een Canadese vrouw, die plots beelden van het misbruik uit haar kindertijd op de site zag verschijnen. Zij spreekt nu voor het eerst anoniem.