CNN-oudgediende Anderson Cooper deed de uitspraak net na Trumps bewering over verkiezingsfraude.
Volledig scherm
CNN-oudgediende Anderson Cooper deed de uitspraak net na Trumps bewering over verkiezingsfraude. © CNN

CNN-presentator Anderson Cooper excuseert zich voor z’n Trump-belediging

CNN-presentator Anderson Cooper heeft zijn excuses gemaakt voor het omschrijven van Donald Trump als “een dikke schildpad die op zijn rug ligt”. De opmerking was achteraf ongepast, stelde hij op televisie in een gesprek met Democratisch politicus Andrew Yang.

33 reacties

 • Steven Aper

  10 maanden geleden
  Wie in aanloop van de verkiezingen naar CNN keek, kwam terecht op een promotie- kanaal van Biden Dan is er naast Cooper ook nog Cuomo, de broer van de gouverneur van New York, een democraat. Dus onpartijdigheid in de media? Hier in Vlaanderen is het trouwens niet veel beter. Van Den Broucke, wordt ook bijna Heilig verklaard, terwijl die niet eens verkozen is. Kritische kanttekeningen moet je van onze persmuskieten ook niet verwachten.
 • Roger Vanopstal

  10 maanden geleden
  Heel belangrijk dat het demoniseren wordt gemaximaliseerd. Zo kan Biden nog bij leven heilig verklaard worden. Demagogie van het reinste soort. Hij gaat nog veel zand moeten happen zoals een schildpad, Biden bedoel ik. Vier verloren jaren.
 • Cyriel Claessens

  10 maanden geleden
  En toch blijven de media ervan overtuigd dat ze onpartijdig zijn.  De Democraten beschuldigen Trump ervan dat hij een slechte verliezer zou zijn.  Hadden zij het 4 jaar geleden ook niet een beetje moeilijk om hun verlies te aanvaarden.  Biden spreekt over verbinden en president zijn voor alle americanen terwijl veel van zijn supporters toch wel heel slechte winnaars zijn.  Ze hebben gewonnen, dat ze Trump dan ook gerust laten.
 • staf marien

  10 maanden geleden
  CNN gaat Trump misschien nog missen, aan wie  moeten ze hun gal nu kwijt  na deze 4 jaar .
 • Roeland Van de Wal.

  10 maanden geleden
  Kleine vraag heb ik toch.Zou Trump op 20 januari in zijn golfkarretje vertrekken uit het Witte Huis?
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.