Archiefbeeld van een debat tussen Donald Trump en Hillary Clinton.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een debat tussen Donald Trump en Hillary Clinton. © REUTERS

Clinton wil weten of Trump met Poetin belde tijdens aanval Capitool

De voormalige presidentskandidate Hillary Clinton zou graag de telefoongegevens inkijken van president Donald Trump op de dag van de ongeregeldheden aan het Capitool in Washington, DC. Clinton zegt te willen weten of Trump misschien met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin belde toen het Capitool door betogers werd bestormd. 

22 reacties

 • Willy Scholaart

  1 maand geleden
  Ik ben niet pro Trump maar wel allergisch voor alles wat links is omdat alles wat zij verkondigen wij moeten aannemen dat dit alleen het juiste is en niets anders.
 • Dianne Osselaere

  1 maand geleden
  Gewoonlijk pleegt degene die aan de macht is corruptie bij de verkiezingen. Als Trump het over gestolen stemmen heeft, waren de Republikeinen dan zo dom dat ze zich stemmen lieten ontfutselen? Of kenden de Democraten betere trucs? Dan zouden de Russen en de Chinezen hen nog gemakkelijker bij de neus nemen. Gelukkig moeten zij nu niet besturen.
 • mike tann

  1 maand geleden
  Hillary had 4 jaar geleden wel meer stemmen binnengehaald dan Donald, maar door dit systeem van kiesmannen lukte het haar niet. Wie weet is er dan geen kiesfraude geweest door Donald en Putin?
 • wim Goossens

  1 maand geleden
  Blijkbaar zijn er hier nog altijd een hoop die pro-Trump zijn omdat ze at- Hillary zijn en zou hier Trump teug de zegen halen zoals in 2016 gewoon omdat men anti-Hillary stemde ...
 • Hans Dhulst

  1 maand geleden
  Trump is een gevaarlijk projectiel en als de afstandsbediening inderdaad bij Poetin zou zitten dan moet dit naast Amerika ook de rest van de wereld zorgen baren. Nu hopen dat de blindelings volgende Trumpisten beetje bij beetje wakker worden uit hun Trumpiaans fantasyworld. De bestormers en zeker die brieven,laptops,agendas ontvreemd hebben zwaar berechten onder de noemer terrorisme tegen de staat / wereld. Sowieso zal Trump hen als eerste laten vallen als ie er zo zn eigen vel mee kan redden.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch