Archiefbeeld van een debat tussen Donald Trump en Hillary Clinton.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een debat tussen Donald Trump en Hillary Clinton. © REUTERS

Clinton wil weten of Trump met Poetin belde tijdens aanval Capitool

De voormalige presidentskandidate Hillary Clinton zou graag de telefoongegevens inkijken van president Donald Trump op de dag van de ongeregeldheden aan het Capitool in Washington, DC. Clinton zegt te willen weten of Trump misschien met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin belde toen het Capitool door betogers werd bestormd. 

22 reacties

 • Willy Scholaart

  2 maanden geleden
  Ik ben niet pro Trump maar wel allergisch voor alles wat links is omdat alles wat zij verkondigen wij moeten aannemen dat dit alleen het juiste is en niets anders.
 • Dianne Osselaere

  2 maanden geleden
  Gewoonlijk pleegt degene die aan de macht is corruptie bij de verkiezingen. Als Trump het over gestolen stemmen heeft, waren de Republikeinen dan zo dom dat ze zich stemmen lieten ontfutselen? Of kenden de Democraten betere trucs? Dan zouden de Russen en de Chinezen hen nog gemakkelijker bij de neus nemen. Gelukkig moeten zij nu niet besturen.
 • mike tann

  2 maanden geleden
  Hillary had 4 jaar geleden wel meer stemmen binnengehaald dan Donald, maar door dit systeem van kiesmannen lukte het haar niet. Wie weet is er dan geen kiesfraude geweest door Donald en Putin?
 • wim Goossens

  2 maanden geleden
  Blijkbaar zijn er hier nog altijd een hoop die pro-Trump zijn omdat ze at- Hillary zijn en zou hier Trump teug de zegen halen zoals in 2016 gewoon omdat men anti-Hillary stemde ...
 • Hans Dhulst

  2 maanden geleden
  Trump is een gevaarlijk projectiel en als de afstandsbediening inderdaad bij Poetin zou zitten dan moet dit naast Amerika ook de rest van de wereld zorgen baren. Nu hopen dat de blindelings volgende Trumpisten beetje bij beetje wakker worden uit hun Trumpiaans fantasyworld. De bestormers en zeker die brieven,laptops,agendas ontvreemd hebben zwaar berechten onder de noemer terrorisme tegen de staat / wereld. Sowieso zal Trump hen als eerste laten vallen als ie er zo zn eigen vel mee kan redden.
 1. Amerikaanse Senaat keurt relanceplan van Biden van 1,9 biljoen dollar goed: “Gigantische stap voorwaarts”
  21

  Amerikaan­se Senaat keurt relance­plan van Biden van 1,9 biljoen dollar goed: “Giganti­sche stap voorwaarts”

  De Amerikaanse Senaat heeft ingestemd met een steunpakket van 1.900 miljard dollar (1.595 miljard euro) dat president Joe Biden heeft voorgesteld. Het pakket steunmaatregelen dat de Amerikanen uit de coronacrisis moet helpen, werd aangenomen met 50 tegen 49 stemmen. Eén Republikeinse Senator was afwezig door een sterfgeval in de familie. Het werd een marathonzitting van 24 uur. De president heeft het over een “nieuwe gigantische stap voorwaarts richting de belofte dat er hulp op komst is”.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"