Claire bij de geboorte van haar zoon William.
Volledig scherm
Claire bij de geboorte van haar zoon William. © Instagram

Claire (29) werd zo zwaar dat zelfs stappen een opdracht werd. Ze veranderde 2 dingen en jaar later doet ze mee aan marathon van Londen

BuitenlandChocolade, taart, fastfood en frisdrank: de Britse Claire O’Hara (29) kon er niet aan weerstaan. Tot de weegschaal de kaap van de 120 kilogram rondde en ze het nog amper kon opbrengen om zelfs maar te stappen. De geboorte van haar zoontje deed haar beseffen dat het anders moest. Gewapend met twee basisregels en in amper een jaar tijd, boekte ze een ongelofelijke vooruitgang.

34 reacties

 • Lemmens Suzy

  5 jaar geleden
  En reken maar een paar " vrienden" minder ook ... Ik ben 30kg kwijtgeraakt op wilskracht en ben meteen ook een deel van de familie en een paar " vriendinnen" kwijtgeraakt die zich graag profileerden als zijnde "perfect" naast "het dikkertje" . Toen dit dikkertje zelf " in the picture" begon te lopen vielen de schellen van haar ogen .
 • Vera Clinckers

  5 jaar geleden
  Frankie Van Damme en Co. Soms is het niet zo simpel als jullie wel denken. Ik ben invalide en kan niet sporten. Ik kan niet naar de winkel elke dag om verse groenten te gaan halen enz. Ik heb een Gastric Bypass moeten ondergaan en ben o zo blij dat dat bestaat. Dik zijn is niet altijd een keuze en kan evengoed een verslaving zijn zoals alcohol of drugs!
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Je ziet dat het ook zonder operatie kan. Maar dan moet je wel karakter hebben.
 • Eida Lam

  5 jaar geleden
  Respect? Waarom? Omdat zich opeens niet meer volstak met vanalle rotzooi? Dat behoeft tegenwoordig al respect?
 • Imre Carpels

  5 jaar geleden
  5 tomaten of welke groenten dan ook kosten bijna evenveel als 1pak koeken dus wie zegt dat gezond eten duur is heeft de bal misgeslagen hoor ! Het is natuurlijk zo als je begint met nepvlees zoals corn en sojaballen etc dan komt het duur uit maar is ook bewezen dat dit niet gezonder is hoor ! Water is het goedkoopste vocht begin al met dat te drinken , genoeg groenten eten en veel witvlees da helpt u al een pak verder ;)