De "Harry Garner Reticulated Vase" werd tijdens een veilig voor 8 miljoen euro verkocht.
Volledig scherm
De "Harry Garner Reticulated Vase" werd tijdens een veilig voor 8 miljoen euro verkocht. © AFP

Chinese vaas die ooit verkocht werd voor 49 euro levert miljoenen op

Een Chinese vaas uit de 18de eeuw, ooit verkocht voor slechts 49 euro, leverde afgelopen zaterdag 70 miljoen Hongkongse dollar (8 miljoen euro) op bij een veiling. Een Nederlandse kunstconsultant ontdekte de vaas in een afgelegen landhuis in Europa, waar het werd omringd door vele honden en katten.

0 reacties

 1. Kindje (3) sterft aan buitenschoolse kinderopvang in Linter, mama kwam peuter met fiets ophalen: “Wellicht overleden door val, niet door aanrijding”

  Kindje (3) sterft aan buiten­school­se kinderop­vang in Linter, mama kwam peuter met fiets ophalen: “Wellicht overleden door val, niet door aanrijding”

  In Wommersom, een deelgemeente van Linter in Vlaams-Brabant is maandagavond een driejarig kind om het leven gekomen. Volgens burgemeester Marc Wijnants (CD&V) was de moeder haar kindje komen ophalen aan de buitenschoolse kinderopvang. Ze zette de peuter in een kinderstoel achteraan op haar fiets, maar zou dan gestruikeld zijn. Net op dat moment passeerde een wagen.
  Linter
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.