De Chinese viroloog en klokkenluidster Li-Meng Yan
Volledig scherm
De Chinese viroloog en klokkenluidster Li-Meng Yan © Youtube, Loose Women

Chinese klokkenluidster beweert dat coronavirus ontstaan is in lab en kan daar wetenschappelijk bewijs voor leveren

De Chinese viroloog en klokkenluidster Li-Meng Yan, heeft beloofd om wetenschappelijk bewijs te publiceren dat aantoont dat het coronavirus afkomstig is van een lab in Wuhan. Volgens haar is de theorie van de dierenmarkt slechts een fabeltje dat moet dienen als dekmantel voor de Chinese regering. “De verklaring van Yan heeft geen wetenschappelijke basis en is louter gebaseerd op geruchten”, reageert de universiteit waarvoor Yan werkte in een verklaring.

100 reacties

 • Mehmet Kasirga

  2 jaar geleden
  als china dit virus heeft gecreëerd , dan zou de eerste verspreiding in de vs en of de eu geweest zijn, inmiddels is die verspreiding er, wat zou het belang geweest zijn, hebben ze nu meer export dan eerst?
 • Lisette Theunis

  2 jaar geleden
  Stel je voor dat onafhankele experten harde bewijzen zouden vinden dat dit virus ontsnapt is uit een Chinees labo. Er zou al snel een revolutie uitbreken in de wereld. Dus eist er niemand een grondig onafhankelijk onderzoek..
 • Jan Janssens

  2 jaar geleden
  China is een nieuwe vorm van oorlogvoering gestart, wie dit niet ziet is ziende blind, ja de hele politieke top van de EU is ziende blind. Als Duisland in WOI met gas kwam, stond de wereld op zijn kop, nu China met een chemische oorlog aankomt gebeurt er niets !!!! héél vreemd !!!! Wie zit hier nog achter ???
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  HongKong heeft een conflict met China. En de dame zit in het land van Trump dat ook een conflictrelatie heeft met China. Dat plaatst het nieuws wel in een speciale context.
 • GERY VANDEWALLE

  2 jaar geleden
  Alsof we dat nog niet wisten,sommige denken toch echtdat we onnozelaars zijn. Die Chinezen zijn al lang met van alles bezig het einde hebben we nog niet gezien !gery vandewalle , !
 1. Delen van Oekraïne opnieuw bestookt met Russische raketten, “ook aanvallen vanuit Wit-Rusland”

  Delen van Oekraïne opnieuw bestookt met Russische raketten, “ook aanvallen vanuit Wit-Rus­land”

  Volgens Oekraïne zijn er opnieuw verschillende regio’s in het land getroffen door Russische raketaanvallen. Ook vanuit Wit-Rusland zouden raketten zijn afgevuurd. Volgens het persagentschap ‘Unian’ zijn er aanvallen geregistreerd in Khmelnytskyi, Lviv, Mykolaiv, Zhitomir en Tsjernihiv. Alleen al in Zhitomir, een stad ten westen van Kiev, zijn volgens de burgemeester 24 raketten ingeslagen. Daarbij kwam een soldaat om het leven.
 2. President Biden ondertekent wet die vuurwapengeweld wil inperken

  President Biden onderte­kent wet die vuurwapen­ge­weld wil inperken

  De Amerikaanse president Joe Biden heeft vandaag de wet ondertekend die een regulering van vuurwapens moet invoeren. Het is de belangrijkste regulering in bijna 30 jaar, maar ze blijft ver onder de ambities van de Amerikaanse president. “Hoewel deze wet niet alles omvat wat ik wil, bevat ze wel maatregelen die ik sinds lang eis en die levens zullen redden”, verklaarde Biden in het Witte Huis voordat hij naar Europa vertrok.