Tyfoon In-Fa.
Volledig scherm
Tyfoon In-Fa. © EPA

China zet zich opnieuw schrap voor tyfoon In-Fa

De Oost-Chinese kustprovincie Zhejiang zet zich schrap voor de doortocht van tyfoon In-Fa, die er zondagavond plaatselijke tijd aan land zou moeten gaan. De tropische storm richtte eerder deze week een ravage aan in de metropool Zhengzhou, waar meer dan vijftig doden vielen.

3 reacties

 • danny kimpe

  2 maanden geleden
  Als je zoiets in België moest hebben dan is hele land weg denk ik.
 • rudi berghmans

  2 maanden geleden
  Hopelijk spoelt de vuiligheid weg en wordt daar alles virusvrij
 • Wim Eggermont

  2 maanden geleden
  Sterkte aan de bevolking, wat een monster in aantocht!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Glazen lift brengt je naar hoogste punt van nieuw spectaculair uitkijkplatform over New York City

  Glazen lift brengt je naar hoogste punt van nieuw spectacu­lair uitkijk­plat­form over New York City

  Manhattan heeft er nog maar eens een observatiedek bij. Summit One Vanderbilt nestelt zich in het fameuze rijtje met One World Observatory, de Empire State Building, Top of The Rock van het Rockefeller Center en de Edge in Hudson Yards. Allemaal bieden ze fabuleuze uitzichten op New York City. Maar het hoogste punt van het nieuwste uitkijkplatform in New York City bereik je ook nog eens met een adembenemende trip in een volledig glazen lift.
 2. Zwaarste regenval in 100 jaar in Chinese metropool: minstens 25 doden, “pendelaars zitten al 44 uur vast”

  Zwaarste regenval in 100 jaar in Chinese metropool: minstens 25 doden, “pendelaars zitten al 44 uur vast”

  De overstromingen in de Chinese miljoenenstad Zhengzhou hebben al minstens 33 mensenlevens geëist. Dat melden de lokale autoriteiten. Gevreesd wordt dat er nog meer lichamen geborgen zullen worden. Er zijn nog 8 vermisten. Levens redden is nu “de topprioriteit”, verklaarde president Xi Jinping. De stortbuien worden veroorzaakt door de tyfoon In-Fa. Volgens de autoriteiten komt dergelijke regenval maar eens in de 100 jaar voor.