Tyfoon In-Fa.
Volledig scherm
Tyfoon In-Fa. © EPA

China zet zich opnieuw schrap voor tyfoon In-Fa

De Oost-Chinese kustprovincie Zhejiang zet zich schrap voor de doortocht van tyfoon In-Fa, die er zondagavond plaatselijke tijd aan land zou moeten gaan. De tropische storm richtte eerder deze week een ravage aan in de metropool Zhengzhou, waar meer dan vijftig doden vielen.

3 reacties

 • danny kimpe

  1 jaar geleden
  Als je zoiets in België moest hebben dan is hele land weg denk ik.
 • rudi berghmans

  1 jaar geleden
  Hopelijk spoelt de vuiligheid weg en wordt daar alles virusvrij
 • Wim Eggermont

  1 jaar geleden
  Sterkte aan de bevolking, wat een monster in aantocht!
 1. Hevige moessonregens teisteren Azië: ruim 100 doden in India, zwaar getroffen China zet zich opnieuw schrap

  Hevige moessonre­gens teisteren Azië: ruim 100 doden in India, zwaar getroffen China zet zich opnieuw schrap

  Noodweer in de westelijke Indiase deelstaat Maharashtra heeft zeker 112 mensen het leven gekost. Tientallen anderen worden nog vermist. De afgelopen dagen is er een recordhoeveelheid regen gevallen tijdens de moesson, het jaarlijkse regenseizoen, met talloze overstromingen en landverschuivingen tot gevolg. Ook China, dat afgelopen week zwaar getroffen werd door noodweer, kan haar borst weer natmaken: tyfoon In-Fa komt er (weer) aan en doet ook Japan en Taiwan aan.
 2. Russen betalen tot wel 28.000 euro voor vlucht met privéjet om aan mobilisatie te ontsnappen: “Situatie is compleet absurd”

  Russen betalen tot wel 28.000 euro voor vlucht met privéjet om aan mobilisa­tie te ontsnappen: “Situatie is compleet absurd”

  De mobilisatie in Rusland heeft de vraag naar vliegtickets doen exploderen. Russen boeken massaal vluchten naar het buitenland, en daar hebben ze vaak grote sommen geld voor over. Zelfs een plaatsje op een privéjet is momenteel erg gegeerd, al is het allesbehalve goedkoop. Zo moeten passagiers maar liefst 22.000 tot 28.000 euro (!) voor een ticket ophoesten. “De situatie is compleet absurd”, zegt Yevgeny Bikov, de directeur van een jetbedrijf in Moskou.