Een auto van de Amerikaanse ambassade in China wacht aan het Tianjin Binhai No. 1 Hotel in Peking. Binnen zouden gesprekken plaatsvinden tussen de Chinese viceminister van Buitenlandse Zaken Xie Feng en de Amerikaanse topdiplomate Wendy Sherman.
Volledig scherm
Een auto van de Amerikaanse ambassade in China wacht aan het Tianjin Binhai No. 1 Hotel in Peking. Binnen zouden gesprekken plaatsvinden tussen de Chinese viceminister van Buitenlandse Zaken Xie Feng en de Amerikaanse topdiplomate Wendy Sherman. © AP

China vraagt Washington om te stoppen met ‘demonisering’

De betrekkingen tussen de Verenigde Staten en China bevinden zich in een impasse en Washington moet stoppen met het "demoniseren" van Peking. Dat zei een Chinese afgevaardigde vandaag tijdens het bezoek van een Amerikaanse topdiplomate aan China.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.