Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

China vindt sporen van coronavirus op vracht Ecuadoraanse garnalen

De Chinese douane heeft op verpakkingen van garnalen afkomstig uit Ecuador sporen ontdekt van het nieuwe coronavirus. Het voedt de bezorgdheid omtrent de import van diepgevroren producten.

2 reacties

 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  man, man wat moeten garnalen uit Ecuador in China doen. Stop dglobalisatie want dat brengt enkel winst voor enkelingen en uitbuiter en veel miserie voor de anderen.
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Het was altijd al china dat het eerst waarschuwde. Voor het gevaar van het virus. Voor de besmettelijkheid van het virus. Voor het overleven op oppervlakten. Voor de besmettelkijkheid via de lucht. En het is altijd in het westen dat men het minimaliseert en afdoet als nonsens.
 1. Vlaming in VK: “Enkel deelname aan ‘Dancing With The Stars’ kan Johnson nog redden”
  Play

  Vlaming in VK: “Enkel deelname aan ‘Dancing With The Stars’ kan Johnson nog redden”

  Vanaf donderdag 27 januari vervalt een groot deel van de coronaregels in het Verenigd Koninkrijk. Dat kondigde premier Boris Johnson woensdag aan in het parlement. Volgens Mario Van Poppel, een Vlaming die vlak bij Londen woont, is de timing geen toeval. “Ik kan geen enkele andere reden zien dan dat hij zijn eigen vel wil redden”, aldus Mario. Volgens de Vlaming kan enkel een deelname aan ‘Dancing With The Stars’ nog voorkomen dat Johnson moet aftreden na de ‘partygate’.
 2. RECONSTRUCTIE. Hoe mondmaskers op enkele maanden tijd van ‘gevaarlijk’ naar ‘verplicht’ gingen
  PREMIUM

  RECONSTRUC­TIE. Hoe mondmas­kers op enkele maanden tijd van ‘gevaarlijk’ naar ‘verplicht’ gingen

  Begin dit jaar werd u door de experts en politici stellig afgeraden om mondmaskers te dragen in winkels en openbare plaatsen. Dat heette weinig zinvol en zelfs gevaarlijk. “Ze geven een vals gevoel van veiligheid”, werd u aangeleerd. Vier maanden later zegt de Hoge Gezondheidsraad dat mondkapjes iedereen kunnen beschermen en verplicht het Overlegcomité u er een te dragen in winkels, bioscopen, zalen en andere drukke plaatsen. Voortschrijdend inzicht? Of een bocht van 180 graden? Een reconstructie.