Photo News
Volledig scherm
© Photo News

China verkort quarantaine voor buitenlandse reizigers

China versoepelt zijn strenge inreisbeperkingen in de strijd tegen corona. Reizigers zullen na hun aankomst slechts zeven dagen in het quarantainehotel moeten doorbrengen in plaats van veertien dagen. De quarantaine wordt gevolgd door drie dagen toezicht in hun eigen huis. 

1 reactie

 • Martine De pelseneir

  2 maanden geleden
  China zal mij worst wezen. Een land dat ik zekers nooit of te nimmer zal bezoeken.
 1. Salman Rushdie na steekpartij aan beademing: schrijver verliest mogelijk een oog
  Play

  Salman Rushdie na steekpar­tij aan beademing: schrijver verliest mogelijk een oog

  Schrijver Salman Rushdie (75) - de auteur van ‘De duivelsverzen’ - is vrijdag aangevallen in de staat New York, vlak voor hij een lezing zou geven over artistieke vrijheid. Een journalist van persbureau AP, die alles zag gebeuren, zegt dat de dader 10 tot 15 keer toesloeg. Rushdie kreeg de eerste hulp op het podium en werd met een helikopter naar een ziekenhuis gebracht. Volgens zijn literair agent ligt hij aan de beademing en verliest waarschijnlijk één oog. De dader is overmeesterd.
 2. Gratis tampons en maandverband moeten einde maken aan menstruatiearmoede in Schotland

  Gratis tampons en maandver­band moeten einde maken aan menstrua­tie­ar­moe­de in Schotland

  Tampons en maandverbanden zullen in Schotland vanaf maandag gratis beschikbaar zijn voor alle mensen die menstrueren. Lokale overheden en onderwijsinstellingen zijn dan verplicht dat soort producten aan te bieden om menstruatiearmoede tegen te gaan. Een in 2020 door het Schotse parlement aangenomen wet - de eerste in zijn soort wereldwijd - gaat dan in. Dat meldt de regering van Schotland zondagochtend.