Donald Trump en Xi Jinping tijdens een ontmoeting in juni op de G20-top in Osaka.
Volledig scherm
Donald Trump en Xi Jinping tijdens een ontmoeting in juni op de G20-top in Osaka. © AFP

China publiceert lijst met Amerikaanse producten waarop geen extra invoerrechten moeten worden betaald

China heeft een lijst gepubliceerd van Amerikaanse producten waarop geen extra 25 procent invoerrechten moeten worden betaald. Opmerkelijk: sojabonen en varkensvlees staan niet op de lijst en dus blijven de Amerikaanse boeren de klos. De nieuwe tarieven worden effectief vanaf 17 september.

5 reacties

 • Edmond Dillien

  1 jaar geleden
  En wie is er de pineut van dat presidenten geruzie, de bevolking van hun land, ik hop dat ze in de V.S. nu toch stilaan aan't wakker worden zijn want die hun president is goed aan't zorgen voor de rijken hun bankrekeningen en de midden en lagere klasse betaald de rekening hiervoor.
 • Jef Heffens

  1 jaar geleden
  @Luc Vanessa: Je bent blijkbaar niet goed geïnformeerd maar China is al 20 jaar bezig met een handelsoorlog die Xi-Jinping een paar versnellingen hoger heeft geplaatst. Alleen heeft niemand anders in het verleden daarop gereageerd. Er zijn nu al democratische verkozenen die gezegd hebben dat Trump te braaf is tegenover Xi-Jinping en ook in Europa zijn ze wakker aan het worden.
 • Ronald Beintema

  1 jaar geleden
  Respect voor Donald Trump! Handel moet gewoon eerlijk zijn!!! China moet idem maar eens de eigen bevolking betere werkomstandigheden en meer eerlijke lonen geven!!! De bevolking wordt daar massaal uitgebuit!!!
 • Jan Dekoninck

  1 jaar geleden
  Wanneer zal Europa eens iets ondernemen om ervoor te zorgen dat de EU niet leegbloed naar China. Het hoeft niet op Trumps lompe manier maar er moet wel iets gebeuren !
 • caius lepidus

  1 jaar geleden
  trump je oogst wat je gezaaid hebt !
 1. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen

 2. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"