Trump zei in een toespraak voor de Algemene Vergadering van de VN dat die organisatie de communistische regering in Peking aansprakelijk moet stellen voor de verspreiding van het coronavirus over de wereld.
Volledig scherm
Trump zei in een toespraak voor de Algemene Vergadering van de VN dat die organisatie de communistische regering in Peking aansprakelijk moet stellen voor de verspreiding van het coronavirus over de wereld. © AFP

China haalt in VN hard uit naar Verenigde Staten: “Washington verpreidt politiek virus en desinformatie”

China heeft in een zitting van de VN- Veiligheidsraad hard uitgehaald naar de Verenigde Staten. "Genoeg is genoeg, jullie hebben al genoeg problemen voor de wereld gecreëerd", zei de Chinese VN-ambassadeur Zhang Jun, twee dagen nadat president Trump scherpe kritiek op zijn land had gespuid.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'