Volledig scherm
© MangoTV, Twitter

China censureert tatoeages en homokoppel in uitzending Eurovisiesongfestival

Het Eurovisiesongfestival is via onlinekanalen ook in China te volgen, maar de eerste halve finale is alvast niet zonder censuur tot bij de kijker geraakt. Beelden van regenboogvlaggen, een homokoppel en van een getatoeëerde artiest werden zorgvuldig bewerkt.

5 reacties

 • Marc Cools

  3 jaar geleden
  Landen moet je niet vrij laten in hun keuze. Mensen moeten vrije keuze hebben. Een land is ten dienste van hun mensen en niet omgekeerd.
 • Luc Lepoudre

  3 jaar geleden
  Wat is daar mis mee? In sommige culturen zijn bepaalde beelden en daden afstotelijk en aanstootgevend, zoals mij dat vijftig jaarlang is voorgehouden en aangeleerd, tot de religie van de "multicul" kwam. Als men overal en iedereen in de wereld een bepaalde cultuur wil opdringen is dat misbruik van de zogezegde "vrijheid".
 • Bert Giels

  3 jaar geleden
  Laat andere landen toch vrij in hun keuze. Waarom moeten men hier altijd neerkijken op een andere visie?
 • Michel de Coorebyter

  3 jaar geleden
  Velen roepen moord en brand tegen de VS en Trump, maar wacht maar als China de eerste wereldmacht wordt binnenkort samen met Rusland, sommigen gaan hier echt nog verschieten! Want die mannen hechten helemaal geen belang aan het individu, maar stellen alles in het werk voor de gemeenschap. Compleet het omgekeerde als bij ons. Vergeet een ding nooit : wie niet bang is krijgt ook slaag.
 • danny meulders

  3 jaar geleden
  wel het machtigste land ter wereld en 2 handen op 1 buik met Rusland , die moet je Niet tegen de haren in strijken zoals bij Trump
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven