rv
Volledig scherm
© rv

China bant kinderprogramma Peppa Pig wegens "negatieve invloed"

Eén van de grootste videoplatformen van China, Douyin, heeft alle video’s van Peppa Pig verwijderd. Eerder zei de Chinese overheid dat het kinderprogramma een “negatieve invloed” zou kunnen hebben op kinderen.

4 reacties

 • jeroen bastiaensens

  4 jaar geleden
  Terecht. Wat een slecht getekend varken. Wat je schele zever.
 • Ineke Visser

  4 jaar geleden
  Waarschijnlijk is er te veel vergelijking
 • Gino Denil

  4 jaar geleden
  Niets of niemand mag daar populairder zijn dan Xi Jinping.
 • Jef Heffens

  4 jaar geleden
  Het is gewoon één van de vele acties om buitenlandse firma van hun markt te bannen terwijl ze zelf onze markten overspoelen met veel goedkope minderwaardige en onveilige producten die niet voldoen aan de Europese regelgeving. Trump is eigenlijk nog zeer toegeeflijk als je ziet hoe de Chinese dictatuur onder Xi Jinping de markt in China vervalst.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.