Facebook Gendarmerie du Var
Volledig scherm
© Facebook Gendarmerie du Var

Chauffeur krijgt boete omdat hij enorme opblaasbare eenhoorn op dak van auto transporteert

Politieagenten in het Franse departement Var moesten twee keer kijken toen ze een wagen met ‘bijzonder transport’ zagen voorbijrijden. De chauffeur vervoerde op het dak een gigantische opblaasbare eenhoorn. Dat kwam hem op een boete te staan.

13 reacties

 • Peter Janssen

  4 jaar geleden
  Te lui om ter plaatse te moeten opblazen? De boete viel nog mee...
 • Jacques Vanderkimpen

  4 jaar geleden
  @ Eddy Van De Velde; begin dat ding maar eens met je mond of voetpompje op te blazen. Die reed eerst naar het benzinestation alvorens naar zijn eindbestemming te rijden.
 • Tina Colpaert

  4 jaar geleden
  Hij had geen plaats eer voor een pomp in de wagen?
 • Jan Depoortere

  4 jaar geleden
  Goede vraag Eddy. Het is in ieder geval een grappig zicht.
 • Philip Staelens

  4 jaar geleden
  Beter een eenhoorn op het dak,dan een alcoholisch kieken achter het stuur. Philip
 1. Lahbib hoopt op snelle hervatting van dialoog over geweld in Oost-Congo

  Lahbib hoopt op snelle hervatting van dialoog over geweld in Oost-Con­go

  "Men moet absoluut een escalatie vermijden die zou leiden naar een oorlog in het oosten van de Democratische Republiek Congo. Het is tijd dat de betrokken partijen stoppen met elkaar de verantwoordelijkheid te geven en tonen wat ze willen doen om de vrede te herstellen". Dat heeft minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib vrijdag verklaard naar aanleiding van haar onderhoud met de Congolese president Félix Tshisekedi in Kinshasa.
 2. “België blijft draaischijf voor Russisch gas”: import steeg 28 procent vorig jaar

  “België blijft draai­schijf voor Russisch gas”: import steeg 28 procent vorig jaar

  België blijft, ondanks de Russische inval in Oekraïne, een internationale draaischijf voor Russisch vloeibaar gas. Zo importeerde België vorig jaar 28 procent meer lng uit Rusland dan in 2021. Dat blijkt uit berekeningen van Greenpeace België, waarover het zaterdag bericht samen met ngo's Bond Beter Leefmilieu en Vredesactie. Zij willen dat het contract tussen gasnetbeheerder Fluxys en het Russische Yamal LNG wordt stopgezet.
 1. EU-leiders prijzen in Kiev "aanzienlijke inspanningen" van Oekraïne in toetredingsproces

  EU-lei­ders prijzen in Kiev "aanzien­lij­ke inspannin­gen" van Oekraïne in toetre­dings­pro­ces

  De leiders van de Europese Unie hebben vrijdag op een top met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky in Kiev de "aanzienlijke inspanningen" van Oekraïne op weg naar het EU-lidmaatschap geprezen. "Jouw vastberadenheid om vooruitgang te boeken is indrukwekkend, en laat ons niet vergeten dat je dit doet terwijl je strijdt tegen een agressor", verklaarde Commissievoorzitter Ursula von der Leyen, zonder zich vast te pinnen op een precieze datum voor toetredingsgesprekken.
 2. KIJK. Schokkende beelden uit Chinese dierentuin tonen aap die flesje gooit naar jong meisje

  KIJK. Schokkende beelden uit Chinese dierentuin tonen aap die flesje gooit naar jong meisje

  Een aap in de Nanning Zoo in de Chinese provincie Guangxi heeft een meisje verwond. Het jonge meisje probeerde een video van het dier te maken. Op deze videobeelden is te zien dat de aap een flesje haar richting uitgooit. Het flesje komt terecht in haar gezicht en ze raakt lichtgewond. De video zorgt voor heel wat discussie online. Sommigen denken dat de bezoekers de aap aan het opfokken waren. Anderen zijn bezorgd over het gedrag van het dier en vinden hem levensgevaarlijk.