Biccari
Volledig scherm
Biccari © Getty Images

Charmant Italiaans stadje verkoopt instapklare huizen vanaf 7.500 euro

Met al die coronatoestanden zou je al voor minder beginnen dromen van een plek onder de zon. En nét dat heeft Biccari in de hiel van de Italiaanse laars te bieden. Instapklaar dan nog wel. De goedkoopste woningen gaan al voor 7.500 euro van de hand.

28 reacties

 • Walter Sticchi

  2 jaar geleden
  Ik heb me er zeer goed over geïnformeerd . Probleem is dat t een verlaten plek is . Hubo of Brico center is er niet de rest ook niet . Ook al start je je eigen zaak ... er zijn geen kopers .. wat ga je daar beginnen ? Hotel ? B en B ? Wie gaat er komen Er is gewoon niets terplaatse ...
 • Roger Bosman

  2 jaar geleden
  Als de vos de passie preekt, boer let op uw ganzen.
 • Marjan Frankie

  2 jaar geleden
  Zo is het , de echt waarde van een huis ... Want wat er hier betaald word voor een krot van 25000 euro 25 jaar geleden nu 320000 euro, komaan , het is het geld niet waard Huizen dalen in waarde niet stijgen, het is oude rommel na 20 jaar of meer
 • imke de meester

  2 jaar geleden
  als dat waar zou zijn dan zouden de meer bemiddelde mensen die huizen toch opkopen en restaureren.
 • Rene Dannau

  2 jaar geleden
  mooi maar hoe geraak je met de auto in je garage of zelfs maar tot aan je deur de huizen zijn van het paard en kar tijdperk en je hebt geen tuin en alles is er net zo duur als hier. als jonge familie vind je er geen werk de oorzaak van deze leegloop is de te hoge belastingen op je werk en de te hoge btw net zoals hier, de bureaucraten zijn te duur, produceren enkel last en vertragingen met belemmeringen, mensen lopen weg van de regelneven alles kan niets mag.
 1. Belgen kopen massaal tweede verblijf in de zon: hierop moet je letten als je het ook overweegt
  PREMIUM

  Belgen kopen massaal tweede verblijf in de zon: hierop moet je letten als je het ook overweegt

  Door de coronacrisis kopen Belgen vaker een tweede verblijf onder de zon. Op Spanje na kennen alle populaire landen een goed tot zelfs uitstekend jaar en het ziet er naar uit dat de verkoop nog zal toenemen. Ben je ook van plan een tweede verblijf in het zonnige zuiden te kopen? Onze woonexpert legt uit hoe je dat het best aanpakt en wat de valkuilen zijn. “Baseer je nooit alleen op beelden van de makelaar.”
 2. Camerabeelden tonen hoe schutter basisschool binnendringt voor fatale schietpartij

  Camerabeel­den tonen hoe schutter basis­school binnen­dringt voor fatale schietpar­tij

  In een school in Nashville, in de Amerikaanse staat Tennessee, heeft een jonge schutter maandagochtend lokale tijd zes mensen, onder wie drie kinderen van 8 en 9 jaar oud, doodgeschoten. De politie heeft schutter Audrey Hale (28) gedood. Camerabeelden tonen hoe de twintiger met rode pet en met meerdere wapens de school binnendringt. Hale voerde volgens de politie een gerichte aanval uit en had meerdere plekken als doelwit op het oog. Dat blijkt uit een manifest dat de politie aantrof tijdens een huiszoeking bij de dader thuis. De politie vond daar ook nog meer wapens.