REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Chaos in Parijs na grootste pak sneeuw in 30 jaar

Het verkeer in Parijs en in de ruimere regio rond de Franse hoofdstad is vanochtend erg verstoord door uitzonderlijke sneeuwval. Honderden mensen moesten de nacht doorbrengen in opvangcentra, luchthavens of stations.

30 reacties

 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Heeft het daar allen in Parijs gesneeuwd?
 • marie-claire de bosscher

  5 jaar geleden
  ach gut, er valt 10 cm sneeuw en de boel gaat plat... zijn wij eventjes sukkelaars geworden; als kind speelde ik in 30 cm sneeuw, elke winter, en die bleef soms weken liggen, niemand die er een probleem van maakte, is gewoon winter, meer niet.
 • Marc Baeyens

  5 jaar geleden
  Zó dik ziet dat pak sneeuw er toch ook niet uit.
 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  5 jaar geleden
  Parijs is flink aan het opwarmen zo te zien. Binnenkort komt dan zeker Brussel aan de beurt.
 • Gerry Cle

  5 jaar geleden
  'Grootste pak sneeuw in 30 jaar' en nergens staat geschreven hoe groot dan wel. Ik kan me moeilijk voorstellen dat er in 30 jaar geen enkele dag meer dan 3 cm sneeuw is gevallen.
 1. “Nee! Is die zot?” Beelden tonen opstand van passagiers op vlucht van Brussels Airlines naar Tenerife na beslissing om na noodlanding terug naar huis te vliegen
  Play

  “Nee! Is die zot?” Beelden tonen opstand van passagiers op vlucht van Brussels Airlines naar Tenerife na beslissing om na noodlan­ding terug naar huis te vliegen

  Woede, ongeloof, chaos. Videobeelden tonen het begin van de opstand die woensdag uitbrak op een vlucht van Brussels Airlines naar Tenerife. Het vliegtuig moest op een kwartiertje van de bestemming een noodlanding maken op Gran Canaria, na een blikseminslag. Toen de passagiers te horen kregen dat ze van daaruit met hetzelfde vliegtuig weer zouden terugvliegen naar Brussel, was het hek van de dam.
 2. TotalEnergies neemt afstand van Russische partner Novatek

  TotalEner­gies neemt afstand van Russische partner Novatek

  De Franse energiereus TotalEnergies neemt afstand van Novatek, de historische partner in Rusland. De participatie van 19,4 procent in Novatek schrijft TotalEnergies voortaan niet meer in de eigen boeken. Daarvoor zal het olie- en gasbedrijf een afwaardering van 3,7 miljard dollar in het vierde kwartaal inschrijven. TotalEnergies trekt ook met onmiddellijke ingang de twee vertegenwoordigers in Novateks raad van bestuur terug, meldt het bedrijf.