REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Chaos in Parijs na grootste pak sneeuw in 30 jaar

Het verkeer in Parijs en in de ruimere regio rond de Franse hoofdstad is vanochtend erg verstoord door uitzonderlijke sneeuwval. Honderden mensen moesten de nacht doorbrengen in opvangcentra, luchthavens of stations.

30 reacties

 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Heeft het daar allen in Parijs gesneeuwd?
 • marie-claire de bosscher

  5 jaar geleden
  ach gut, er valt 10 cm sneeuw en de boel gaat plat... zijn wij eventjes sukkelaars geworden; als kind speelde ik in 30 cm sneeuw, elke winter, en die bleef soms weken liggen, niemand die er een probleem van maakte, is gewoon winter, meer niet.
 • Marc Baeyens

  5 jaar geleden
  Zó dik ziet dat pak sneeuw er toch ook niet uit.
 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  5 jaar geleden
  Parijs is flink aan het opwarmen zo te zien. Binnenkort komt dan zeker Brussel aan de beurt.
 • Gerry Cle

  5 jaar geleden
  'Grootste pak sneeuw in 30 jaar' en nergens staat geschreven hoe groot dan wel. Ik kan me moeilijk voorstellen dat er in 30 jaar geen enkele dag meer dan 3 cm sneeuw is gevallen.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Erdogan wil dat Poetin Oekraïense provincies niet annexeert, maar gaat onderhandelen

  Erdogan wil dat Poetin Oekraïense provincies niet annexeert, maar gaat onderhande­len

  De Turkse president Erdogan heeft er in een gesprek met zijn Russische ambtgenoot Poetin op aangedrongen dat de Russische leider geen gebieden in Oekraïne annexeert, “maar onderhandelingen een kans geeft”. Erdogan probeert soms met succes te bemiddelen tussen Oekraïne en Rusland. Daardoor kwam er een overeenkomst tot stand voor de scheepvaart die Oekraïense voedselproducten over de Zwarte Zee naar de wereldmarkt brengt.