Poetin zou alweer de verkiezingen in 2020 willen beïnvloeden.
Volledig scherm
Poetin zou alweer de verkiezingen in 2020 willen beïnvloeden. © EPA

Chaos en internettrollen: zo beïnvloedt Rusland de Amerikaanse verkiezingen

Volgens Amerikaanse media hebben de inlichtingendiensten vorige week aan het Congres bekendgemaakt dat Rusland in november Trump opnieuw zou helpen de verkiezingen te winnen. Maar hoe gebeurt dat dan concreet? En waarom?

5 reacties

 • Marcus Vadis

  3 jaar geleden
  Geloof vooral geen Amerikaanse politici, denk aan de massavernietigingswapens van Saddam, ze waren er gewoon niet! De Amerikanen beliegen ons al decennia.
 • Gilles Standaert

  3 jaar geleden
  Karel Dierckx het bewijs waar jij het over hebt is reeds geweten dat dit een dossier is gefabriceerd door fusion gps in opdracht van de democraten, dat is oud nieuws, bij de les blijven.
 • Karel Dierckx

  3 jaar geleden
  Er is meer dan genoeg bewijs gevonden van Russische inmenging ten voordele van Trump, Loesje. Wat er niet is gevonden is afdoende bewijs dat dit met medeweten of op vraag van Trump was.
 • piet devlieger

  3 jaar geleden
  Het voordeel is dat de Russen nu de democraten niet hoeven te ondermijnen. Dat doen ze namelijk zelf met uiterste bekwaamheid.
 • Loesje Verplancke

  3 jaar geleden
  Een onderzoek van meer dan 2 jaar door het Amerikaans Congres en door het Ministerie van Justitie hebben nul komma nul bewijs gevonden dat Poetin geholpen heeft om Trump de verkiezingen te laten winnen. En opnieuw komt de NYT met dit soort onzin ?
 1. Wie is Gautam Adani, de ooit 3de rijkste man ter wereld die 70 miljard verdiende in de energiecrisis en nu zijn fortuin ziet verschrompelen?
  PREMIUM

  Wie is Gautam Adani, de ooit 3de rijkste man ter wereld die 70 miljard verdiende in de energiecri­sis en nu zijn fortuin ziet verschrom­pe­len?

  Hij was tot voor kort de derde rijkste man ter wereld. De Indiase industrieel Gautam Adani (60) had geen universiteitsdiploma vandoen om zijn fortuin, geschat op 121 miljard dollar, te vergaren. Maar Adani wordt nu beschuldigd van ‘de grootste zwendel in de bedrijfsgeschiedenis’. Over de opmars en ondergang van een man die bol staat van tegenstrijdigheden.