Volledig scherm
© AFP

CERN schorst wetenschapper na vrouwonvriendelijke uitspraken

Het Europees Centrum voor Nucleair Onderzoek (CERN) in Genève heeft een vooraanstaande Italiaanse wetenschapper voorlopig geschorst omdat hij gezegd heeft dat “fysica is uitgevonden en gebouwd door mannen, het is niet op uitnodiging”.

11 reacties

 • WAISME DAT

  2 jaar geleden
  Zo ver zijn we gekomen met dat feminisme. Vroeger was een mannenleven al veel minder waard dan dat van een vrouw ( vrouwen en kinderen eerst). En nu verlies je al je job omdat vrouwen zich geschoffeerd voelen door objectieve cijfers. In een aantal landen laat je al best eerst de vrouw een document tekenen alvorens sex te hebben. Anders kan die vrouw je achteraf aanklagen zonder dat je als man enig verweer hebt.....
 • Haas Man

  2 jaar geleden
  Vrouwonvriedelijke uitspraken? De waarheid kwetst blijkbaar. Zelf de fysica gaat aan de feiten voorbij en zwelgt in politiek correcte onzin.
 • Jo deweerdt

  2 jaar geleden
  De schorsing bewijst zijn punt.
 • Zeg Nu zelf

  2 jaar geleden
  Het is de waarheid. Heel de samenleving is gebouwd door mannen. Wat is daar mis mee...
 • Louis Vandarte

  2 jaar geleden
  Alles moet politiek correct zijn !!
 1. Protest tegen avondklok in Nederland ontspoort: betogers steken teststraat in brand, jongeren keren zich tegen politie

  Protest tegen avondklok in Nederland ontspoort: betogers steken teststraat in brand, jongeren keren zich tegen politie

  De Nederlandse gemeente Urk, politie en het openbaar ministerie laten weten "zeer verontwaardigd te zijn over de gebeurtenissen" van gisterenavond in de gemeente. "Vanavond was een groep relschoppers actief die de rust op Urk verstoorde. Met een gedrag waar geen woorden aan kunnen worden gegeven. Van het gooien van vuurwerk en stenen tot aan het vernielen van politieauto's en met als dieptepunt het in de brand steken van de testlocatie", schrijven ze in een persbericht. Ook op een aantal andere plekken in Nederland was het onrustig, in totaal werden zestien mensen aangehouden. Gisteren was bij onze noorderburen voor het eerst de avondklok van kracht.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo