Aanhangers van Trump en producent Goya beschouwen de boycot van de linkerzijde als een poging om de vrije meningsuiting te onderdrukken.
Volledig scherm
Aanhangers van Trump en producent Goya beschouwen de boycot van de linkerzijde als een poging om de vrije meningsuiting te onderdrukken. © Photo News/Reuters

CEO voedingsproducent prees Trump, waarna oproep tot boycot volgde. Aanhangers president slaan nu massaal producten in als tegenreactie

Nadat Robert Unanue, CEO van Goya, president Trump tijdens een bijeenkomst in het Witte Huis afgelopen donderdag had geprezen, riepen tegenstanders op tot een boycot van het voedselmerk. Ook na de hevige kritiek zei de CEO dat hij zich niet zou verontschuldigen. In een reactie op de boycot hebben aanhangers van Trump nu een ‘buy-cott’ gelanceerd om het merk te steunen. De Republikeinse senatoren Ted Cruz en Marco Rubio hebben eveneens hun steun voor de ‘buy-cott’ uitgesproken.

17 reacties

 • Dirk Geerens

  6 maanden geleden
  Ik hoop echt dat hij terug verkozenen word,al is het om zijn eigen rotzooi op te ruimen.Maar er zal waarschijnlijk iemand anders komen zodat hij achteraf kan zeggen dat hij het veel beter zou gedaan hebben.
 • monique bolen

  6 maanden geleden
  Nico Rooms, nee hij heeft geen oorlog gestart gelukkig dat landen zoals Iran niet gereageerd hebben en als hij niet oppast zal hij een burgeroorlog krijgen in eigen land.Of je nu links of rechts bent het doet er niet toe maar een narcist als Trump had nooit president mogen worden of denk je dat hij al iets gedaan heeft voor de velen daklozen en sukkelaars nee er zijn er zeer veel bijgekomen.
 • Geo Keirens

  6 maanden geleden
  Velen zijn hier gelukkig met het systeem. De hoogste belastingen vd wereld en nu de meeste Corona doden per inwoner en al een jaar zonder regering terwijl ze een ongekozen regering van minderheden door de strot worden geduwd. Maar Trump doet het heel slecht. En de linkse wereld gaf hem echt wel een kans ja toch ?
 • Marc Docx

  6 maanden geleden
  De normale politieke werkwijze in het centrum van de democratie...
 • Nico Lietaert

  6 maanden geleden
  En die kinderen moeten de wereld helpen regeren...
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph