Jeffrey Epstein stapte uit het leven in deze gevangenis in New York.
Volledig scherm
Jeffrey Epstein stapte uit het leven in deze gevangenis in New York. © AFP/EPA

Celgenoot net verhuisd en geen camerabeelden: eigenaardigheden rond dood Jeffrey Epstein leiden tot wildste complottheorieën

De dood van de omstreden miljardair Jeffrey Epstein was afgelopen weekend nog maar net bekend of er deden al de wildste geruchten de ronde over zijn overlijden. Maar wat is er nu echt van aan? Een overzicht van de feiten, de eigenaardigheden en de wildste complottheorieën.

24 reacties

 • mister Right

  3 jaar geleden
  2 complottheorieën uitlichten, en enkel die rond de Clintons tot op het bot proberen te ontkrachten terwijl die rond Trump, die trouwens veel gemakkelijker te ontkrachten is, volledig open te laten aan de verbeelding. Zeer objectief!
 • Philippe Schotte

  3 jaar geleden
  Denk dat er zeer veel blij zijn dat hij er niet meer is ....... de vele slachtoffers inbegrepen .
 • jose ceraia

  3 jaar geleden
  Het doet mij denken aan de film " The man who knew too much " uit de vroege jaren 60 ergens. Ik geloof helemaal niet in zelfmoord.
 • Peter Janssens

  3 jaar geleden
  Poging van de media om dit af te schilderen als complottheorieën is mislukt, en hoe harder ze proberen hoe harder ik denkt dat ze liegen. Waar ook is, is vuur, en de media heeft ondertussen bewezen dat ze liegen uit politiek oogpunt.
 • Bianca Vantieghem

  3 jaar geleden
  Mensen bekijk de miniserie The Family eens op Netflix dan weet je meteen hoe de wereld er de dag van vandaag uitziet.
 1. Neemt hij hun geheimen mee in het graf? Deze beroemdheden staan in Epsteins beruchte zwarte boekje
  Celebrities

  Neemt hij hun geheimen mee in het graf? Deze beroemdhe­den staan in Epsteins beruchte zwarte boekje

  Nu de van kindermisbruik en mensenhandel verdachte miljardair Jeffrey Epstein is overleden, ziet het er naar uit dat zijn vele geheimen nooit het daglicht zullen zien. Niemand die immers weet hoe alle opschriften in zijn beruchte zwarte notitieboekje moeten worden ontcijferd. Dat boekje zou volgens Epsteins voormalige butler de sleutel zijn tot het ontrafelen van zijn pedonetwerk.
 2. Wat staat er op het spel voor voormalig president Trump na FBI-inval? VTM NIEUWS-journaliste Romina Van Camp: “Inval bij een oud-president is ongezien”
  Play

  Wat staat er op het spel voor voormalig president Trump na FBI-in­val? VTM NIEUWS-journalis­te Romina Van Camp: “Inval bij een oud-president is ongezien”

  De Amerikaanse inlichtingendienst is het huis van voormalige Amerikaanse president Donald Trump in Palm Beach, Florida binnengevallen. De inval zou kaderen in een onderzoek naar de manier waarop Trump tijdens zijn presidentschap en na zijn vertrek uit het Witte Huis omging met officiële documenten. “Ze hebben zelfs een huiszoekingsbevel afgegeven, wat er op kan wijzen dat hij betrokken is bij een ernstige misdaad”, aldus VTM NIEUWS-journaliste Romina Van Camp.
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 3. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.