Jeffrey Epstein stapte uit het leven in deze gevangenis in New York.
Volledig scherm
Jeffrey Epstein stapte uit het leven in deze gevangenis in New York. © AFP/EPA

Celgenoot net verhuisd en geen camerabeelden: eigenaardigheden rond dood Jeffrey Epstein leiden tot wildste complottheorieën

De dood van de omstreden miljardair Jeffrey Epstein was afgelopen weekend nog maar net bekend of er deden al de wildste geruchten de ronde over zijn overlijden. Maar wat is er nu echt van aan? Een overzicht van de feiten, de eigenaardigheden en de wildste complottheorieën.

24 reacties

 • mister Right

  2 jaar geleden
  2 complottheorieën uitlichten, en enkel die rond de Clintons tot op het bot proberen te ontkrachten terwijl die rond Trump, die trouwens veel gemakkelijker te ontkrachten is, volledig open te laten aan de verbeelding. Zeer objectief!
 • Philippe Schotte

  2 jaar geleden
  Denk dat er zeer veel blij zijn dat hij er niet meer is ....... de vele slachtoffers inbegrepen .
 • jose ceraia

  2 jaar geleden
  Het doet mij denken aan de film " The man who knew too much " uit de vroege jaren 60 ergens. Ik geloof helemaal niet in zelfmoord.
 • Peter Janssens

  2 jaar geleden
  Poging van de media om dit af te schilderen als complottheorieën is mislukt, en hoe harder ze proberen hoe harder ik denkt dat ze liegen. Waar ook is, is vuur, en de media heeft ondertussen bewezen dat ze liegen uit politiek oogpunt.
 • Bianca Vantieghem

  2 jaar geleden
  Mensen bekijk de miniserie The Family eens op Netflix dan weet je meteen hoe de wereld er de dag van vandaag uitziet.
 1. LIVE. Volg hier persconferentie van Crisiscentrum met laatste stand van zaken over coronacrisis in ons land - “Positiviteitsratio stijgt sterk, dat is geleden van oktober”
  Play
  6

  LIVE. Volg hier persconfe­ren­tie van Crisiscen­trum met laatste stand van zaken over coronacri­sis in ons land - “Positivi­teits­ra­tio stijgt sterk, dat is geleden van oktober”

  Het Overlegcomité van de federale en de deelstaatregeringen komt vandaag om 14 uur opnieuw samen om de coronamaatregelen te evalueren. Een editie onder hoogspanning, want hoewel de druk om minder streng te worden stilaan torenhoog wordt, lijken de cijfers grote versoepelingen voorlopig niet toe te staan. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg