Volledig scherm
© REUTERS

Canadese politie vindt lichamen van tieners die verdacht worden van drievoudige moord

De Canadese politie heeft twee lichamen gevonden die vrijwel zeker van de twee tieners zijn die sinds vorige maand in heel het land gezocht worden voor drievoudige moord. Dat heeft een politiewoordvoerster gezegd op een persconferentie in Winnipeg, de hoofdstad van de provincie Manitoba. “De zoektocht is voorbij”, klonk het.

 1. LIVE. Van Gucht: “Aantal besmettingen daalt steeds trager” - Van Damme: “In maart-april zal vaccinproductie opgeschaald kunnen worden”

  LIVE. Van Gucht: “Aantal besmettin­gen daalt steeds trager” - Van Damme: “In maart-april zal vaccinpro­duc­tie opge­schaald kunnen worden”

  Ondanks hoopvolle indicatoren, heeft het coronavirus in ons land al aan meer dan 17.000 mensen het leven gekost. Dat blijkt vrijdagochtend uit de cijfers van Sciensano. Het vaccin is echter op komst, en bewoners en personeel van de woonzorgcentra zullen als eerste in ons land gevaccineerd worden. Dat is gisteren bekendgemaakt na de Interministeriële Conferentie Volksgezondheid. Hoewel we in januari uit de startblokken schieten, zal de meerderheid van de bevolking deze zomer nog niet gevaccineerd zijn. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in dit liveblog.
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!