Het opmerkelijke beeld van de Canadese fotograaf Cody Evans. De golf op de foto lijkt het "gezicht van Poseidon” te hebben.
Volledig scherm
Het opmerkelijke beeld van de Canadese fotograaf Cody Evans. De golf op de foto lijkt het "gezicht van Poseidon” te hebben. © Facebook (Cody Evans)

Canadese fotograaf maakt spectaculair beeld van woeste golf met gezicht: “Lijkt wel Poseidon te zijn”

Van de meer dan 10.000 foto’s die de Canadese fotograaf Cody Evans eerder deze maand van enkele woeste golven nam, sprong er eentje onmiddellijk uit het oog. Zo slaagde hij erin om op het perfecte moment een kiekje te maken van een golf die het gezicht van een man lijkt te hebben. De spectaculaire foto doet Evans dan ook denken aan Poseidon, de Griekse god van de zee.

  1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
    Independer

    Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

    Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.