Matt Hancock en Gina Coladangelo.
Volledig scherm
Matt Hancock en Gina Coladangelo. © REUTERS

"Camera opzettelijk gemanipuleerd om Britse minister van Volksgezondheid erin te luizen”

De overspelige kantoorkus tussen de afgetreden Britse minister van Volksgezondheid, Matt Hancock, en zijn adviseur Gina Coladangelo, is niet per toeval vastgelegd door een bewakingscamera. Ingewijden beweren aan de krant Evening Standard dat Hancock bewust “genaaid is”.

5 reacties

 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  Hij zal het thuis kunnen uitleggen.
 • John Stahl

  1 jaar geleden
  Tegenwoordig is de misdaad niet meer belangrijk, maar degene die de misdaad aan het licht heeft gebracht. Hij heeft zijn minares aan een toppositie geholpen, dat is wat zou moeten uitgelicht worden. Er zijn nog veel meer van die politiekers van zijn laag allooi.
 • Jan Hevert

  1 jaar geleden
  Had hij zijn secretaresse niet genaaid, dan was hij zelf niet genaaid!
 • Gunter Verleyen

  1 jaar geleden
  Hij heeft er zichzelf ingeluisd, had gewoon kunnen scheiden en met zijn minnares voortgaan. Geen haan die erover zou gekraaid hebben maar nee! ze eerst benoemen tot topadviseur op kosten van de belastingbetaler om wat te kunne vrijen op kantoor.
 • Anna vanvuur

  1 jaar geleden
  Hij heeft zichzelf genaaid. Laten we een kat een kat noemen!
 1. “Oekraïense regio’s hebben voor toetreding gestemd” in omstreden annexatie-referenda, beweren Russische staatsmedia

  “Oekraïense regio’s hebben voor toetreding gestemd” in omstreden annexatie-referenda, beweren Russische staatsme­dia

  Volgens de eerste uitslagen van de referenda in de bezette Oekraïense gebieden die bij Russische staatsmedia verschijnen, hebben de inwoners voor toetreding tot Rusland gestemd. In de regio’s Donetsk, Loehansk, Cherson en Zaporizja zou met een overweldigende meerderheid van meer dan 96 procent zijn gestemd voor toetreding tot de Russische Federatie. Verwacht wordt dat de Russische president Vladimir Poetin vrijdag de toetreding van de bezette gebieden tot Rusland zal aankondigen.