Matt Hancock en Gina Coladangelo.
Volledig scherm
Matt Hancock en Gina Coladangelo. © REUTERS

"Camera opzettelijk gemanipuleerd om Britse minister van Volksgezondheid erin te luizen”

De overspelige kantoorkus tussen de afgetreden Britse minister van Volksgezondheid, Matt Hancock, en zijn adviseur Gina Coladangelo, is niet per toeval vastgelegd door een bewakingscamera. Ingewijden beweren aan de krant Evening Standard dat Hancock bewust “genaaid is”.

5 reacties

 • Gerard Braeckmans

  3 maanden geleden
  Hij zal het thuis kunnen uitleggen.
 • John Stahl

  3 maanden geleden
  Tegenwoordig is de misdaad niet meer belangrijk, maar degene die de misdaad aan het licht heeft gebracht. Hij heeft zijn minares aan een toppositie geholpen, dat is wat zou moeten uitgelicht worden. Er zijn nog veel meer van die politiekers van zijn laag allooi.
 • Jan Hevert

  3 maanden geleden
  Had hij zijn secretaresse niet genaaid, dan was hij zelf niet genaaid!
 • Gunter Verleyen

  3 maanden geleden
  Hij heeft er zichzelf ingeluisd, had gewoon kunnen scheiden en met zijn minnares voortgaan. Geen haan die erover zou gekraaid hebben maar nee! ze eerst benoemen tot topadviseur op kosten van de belastingbetaler om wat te kunne vrijen op kantoor.
 • Anna vanvuur

  3 maanden geleden
  Hij heeft zichzelf genaaid. Laten we een kat een kat noemen!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Lichaam Gabby meer dan waarschijnlijk gevonden, huiszoeking bij ouders van verdwenen verloofde
  20

  Lichaam Gabby meer dan waarschijn­lijk gevonden, huiszoe­king bij ouders van verdwenen verloofde

  De politie in de Amerikaanse staat Wyoming heeft een lichaam gevonden dat “overeenkomt” met de beschrijving van de vermiste 22-jarige Gabrielle ‘Gabby’ Petito. Dat meldt de FBI. Haar vermissing houdt de Verenigde Staten al dagen in de greep. Petito en haar verloofde Brian Laundrie (23) waren op roadtrip door de Verenigde Staten toen de jonge vrouw plots verdween. Laundrie daagde thuis alleen op, maar is nu zelf ook spoorloos. De politie kamde vorig weekend een uitgestrekt natuurreservaat uit, maar dat leverde niets op. Bij zijn ouders werd nu een huiszoeking uitgevoerd. De zoektocht gaat dus verder, maar er wordt ook ernstig rekening gehouden met de mogelijkheid dat hij uit het leven gestapt is.