Een lege straat aan Cambridge University in Cambridge.
Volledig scherm
Een lege straat aan Cambridge University in Cambridge. © REUTERS

Cambridge University wil volledig academiejaar online lesgeven

De bekende Britse universiteit van Cambridge is van plan om het volledige volgende academiejaar lessen uitsluitend online te laten plaatsvinden wegens de coronapandemie. Ook de examens zullen online afgenomen worden.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Nasleep dubbele moord South Carolina wordt nóg vreemder: vader vroeg huurmoordenaar om hem van kant te maken, de 10 miljoen van de levensverzekering ging zo toch naar zoon

  Nasleep dubbele moord South Carolina wordt nóg vreemder: vader vroeg huurmoorde­naar om hem van kant te maken, de 10 miljoen van de levensver­ze­ke­ring ging zo toch naar zoon

  Meer dan drie maanden na de geruchtmakende dubbele moord op een moeder en zoon van een prominente advocatenfamilie in South Carolina is het verhaal nóg vreemder geworden. Een tiental dagen geleden kreeg vader Alexander ‘Alex’ Murdaugh (54) een kogel in het hoofd toen een onbekende automobilist hem bij een autopanne onder vuur nam. Nu blijkt dat Murdaugh de huurmoordenaar zelf had aangezocht met de opdracht hem om het leven te brengen. Zijn overlevende zoon zou zo 10 miljoen dollar (8,5 miljoen euro) levensverzekeringsgeld uitgekeerd krijgen.