Screenshot Twitter
Volledig scherm
© Screenshot Twitter

Cafébaas getuigt over mesaanval met drie gewonden: "Dader was doodkalm. Hij leek helemaal niet verward"

De 31-jarige man die gisterenmiddag in Den Haag in Nederland zomaar drie mensen neerstak, maakte geen verwarde indruk. Dat zegt Ali Gulec, eigenaar van eetcafé Nova waar de steekpartij begon.

46 reacties

 • Fons Casteels

  4 jaar geleden
  Remus Bogaert, informeer u wat beter dan enkel via de staatsomroep. Dan zou u weten dat Sylke Buysse gelijk heeft. Nog voor er één dokter de man onderzocht had, verklaarde de Nederlandse politie al dat het géén terreuraanslag was en dat het een "verwarde man" was. Die Syriër was gewoon een wandelende tijdbom. Natuurlijk is elke terrorist verward. Maar de omschrijving "terrorist" is correcter bij een terreuraanslag.
 • Ronny Van de Wal

  4 jaar geleden
  Nick Walbers: Niet echt denk ik.Mijnheer Robin Pauwels rekent zich enkel bij de 'denkende intellectuelen'.In de regering daar en hier zit het ook vol met van die 'denkende intellectuelen'.Vandaar ook de oplossing om het maar te houden op verwarde personen.....
 • Christine Laevers

  4 jaar geleden
  Hoeveel vluchtelingen zijn er niet met oorlogstrauma's ? Niemand weet wie hier nu rondloopt. Ze hadden allemaal gescreened moeten worden en dan sommigen in de psychiatrie. opgesloten. Onmogelijke zaak. Uiteindelijk had die oorlog niet moeten beginnen en geen zeven jaar moeten duren. En die oorlogskinderen moeten nog groot worden ... Wat een soep!
 • Guido Swerts

  4 jaar geleden
  Hoe is het mogelijk...alsof wij allemaal dom zijn!Behandel ons aub niet als kleine kinderen..jullie van de media!
 • Guido Swerts

  4 jaar geleden
  Nieuw woord voor Moslim-terrorist is..."verward persoon".