Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Cabine Italiaanse kabelbaan ging 100 per uur op moment van impact en werd 54 meter ver geslingerd

Er zijn meer details bekend over het tragische ongeval met een kabelbaan in Italië van afgelopen weekend. Volgens minister voor Transport van de regio Piëmont Marco Gabusi had de cabine een snelheid van meer dan 100 kilometer per uur toen ze naar beneden stortte en werd ze 54 meter ver gekatapulteerd. Vervolgens rolde ze nog tientallen meters door. De toestand van de enige overlevende van de crash - een jongen van 5 jaar - is stabiel. Artsen proberen hem vandaag uit zijn kunstmatige coma te halen. Er staat een team van psychologen klaar om hem bij te staan.

1 reactie

 • Dominique Hermys

  4 maanden geleden
  5 jaar, zo klein en nog zo jong, om ineens in een heel ander leven terecht te komen. Hoop uit de grond van mijn hart dat die kleine ergens liefdevol wordt opgevangen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).