Op een bergweg in de staat Uttarakhand maakte de chauffeur een bruuske beweging, waardoor de bus 500 meter diep stortte.
Volledig scherm
Op een bergweg in de staat Uttarakhand maakte de chauffeur een bruuske beweging, waardoor de bus 500 meter diep stortte. © Twitter

Bus stort 500 meter diep in kloof in India: zeker 25 huwelijksgasten komen om

BuitenlandIn het noorden van India zijn zeker 25 mensen om het leven gekomen nadat hun bus in een kloof was gestort in een bergachtig gebied. De bus had ongeveer 45 mensen aan boord, die op weg waren naar een huwelijk. Op een gevaarlijke bergweg in de staat Uttarakhand maakte de chauffeur een bruuske beweging, waardoor de bus 500 meter diep stortte.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.